Технологічне
Меню сайту
  
  

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук

Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Хороша професія - це те, без чого не мислить себе кожна сучасна і цілеспрямована людина. А стати співробітником Приватбанку - банку № 1 в Україні - означає вибрати насичену і цікаву роботу, кар'єрне зростання, можливість безпосередньо впливати на рівень свого доходу

Хочу працювати в ПРИВАТБАНКУ


International conference






Вітаю Вас, Гість · RSS 10.12.2016, 04:09

    Технологічне відділення
готує фахівців для найстабільнішої галузі – харчової,
яка у світі та в Україні розвивається динамічно і є конкурентоспроможною.
 
Спеціальність: «Виробництво харчової продукції»
 
    Технік – технолог – це фахівець, який має сучасні знання з:
     - Прогресивних технологій виробництва продуктів харчування;
     - Розробки і впровадження нових видів кулінарної продукції;
     - Організації раціонального харчування;
     - Управління якістю продукції на всіх етапах виробництва;
     - Проектування і реконструкції підприємств харчування підприємств будь-якого типу;
     - Організації щоденного і святкового обслуговування прийомів, банкетів;
     - Визначення економічної ефективності впровадження технологічних і технічних рішень;
     - З менеджменту підприємств харчування;
     - Маркетингової діяльності підприємства;
     - Економіки і планування підприємницької діяльністю.
  
   Безперервне практичне навчання студентів проходить на провідних підприємствах. Кожен студент має можливість отримати робочу професію: кухаря, кондитера, бармена, офіціанта.
  
   Молодший спеціаліст працює в системі ресторанного господарства на посадах: технолога, начальника цеху, бригадира підприємств різних  типів,   зав. виробництвом, керівника підприємства малої та середньої потужності, метрдотеля (адміністратора), а також на посадах згідно робочої професії, отриманої за період навчання в технікумі.
 
Спеціальність: «Ресторанне обслуговування»
 
      Теоретичне навчання здійснюється за інноваційними, інформаційними технологіями з використанням персональних комп’ютерів. Високий рівень підготовки забезпечується вивченням циклу соціально-економічних, фундаментальних, професійно-орієнтованих та спеціальних дисциплін.
     Майбутні ресторатори одержують практичні навички і знання з приготування страв і кулінарних виробів української та зарубіжної кухні, обслуговування гостей на підприємствах харчування різних типів, організації і проведення наукових досліджень; стандартизації і сертифікації продукції, сучасних інформаційних технологій; глибоку економічну і організаційно-управлінську підготовку з менеджменту, маркетингу, економіки підприємства, організації і планування виробництва, основи підприємництва, бухгалтерського обліку і фінансування.
 
      Практичне навчання здійснюється в сучасних підприємствах ресторанного господарства міста Полтави, області, дитячих оздоровчих таборах «Орлятко», «Блакитна веселка» (смт. Кирилівка), Міжнародному дитячому центрі «Артек».
 
 
  Студенти отримують робочу професію: оператора комп’ютерного набору, офіціанта, бармена.
  Молодший спеціаліст займає посади: завідувача секцією, агента, інспектора кадрів, адміністратора, метрдотеля.
 
 
 
 
Copyright MyCorp © 2016
Безкоштовний хостинг uCoz