Серед завдань соціально-економічного розвитку країни важливе місце відводиться підвищенню якості обслуговування населення, задоволенню попиту споживачів. Незважаючи на те, що 55% залучених в економіку людей працює в цій сфері, до якої належить галузь харчування, в ній бракує добре підготовлених фахівців. Однією із причин є те, що громадське харчування в умовах постіндустріального суспільства перетворилося на систему нового типу – ресторанне господарство, що обслуговує великий соціальний сектор і значний сегмент комерційних підприємств. А це означає, що випускникові доводиться вирішувати нетипові завдання, тобто ухвалювати рішення в різноманітних проблемних ситуаціях. Сьогодні будь-яке п
...
Читати далі »
Переглядів: 572 |
Додав: olga |
Дата: 10.12.2013
|
|