Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 13:27

Головна » 2016 » Листопад » 22 » Декада циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін
12:50
Декада циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін

     

       18 листопада 2016 року закінчилася Декада циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін. Підведення підсумків декади відбулося в кафе «Оріана» в теплій та дружній атмосфері. Викладачі циклової комісії ще раз привітали студентів з Міжнародним днем студента та пригадали всі події проведеної декади. А як же все розпочиналося?

     Цілих два тижні життя студентів, що здобувають освіту за спеціальностями «Облік і оподаткування» та «Фінанси, банківська справа і страхування» за спеціалізаціями «Фінанси і кредит» та «Оціночна діяльність» були насичені яскравими подіями. Декаду було розпочато на мажорній ноті з виставки газет професійного спрямування та проведення інтелектуального лото «Веселі фінанси».

         В період декади викладачами циклової комісії було проведено чимало заходів. Це і інтелектуальна гра «Що, де, коли» для студентів спеціальності «Фінанси, банківська справа і страхування», і конкурс «Ерудит» для студентів спеціальності «Фінанси, банківська справа і страхування», спеціалізація «Оціночна діяльність», і конкурс «Аукціон знань» для студентів спеціальності «Облік та оподаткування». Викладачами Кіяшко С. Г. та Радевич Т. В. проведено відкриті лекційні заняття з дисциплін «Банківські операції» та «Бухгалтерський облік» з застосуванням інтерактивних технологій навчання. В рамках декади при співпраці з ВНЗ ІІІ – ІV рівнів акредитації було проведено круглі столи на теми «Бухгалтер – професія відповідальна та цікава», «Роль казначейської служби в бюджетному процесі та у виконанні бюджету України» за участю працівників Головного управління Державної казначейської служби України в Полтавській обл.

 

        Проведено міжвузівські науково-теоретичні студентські конференції на теми «Родовід комп’ютера від абака до України», «Знаки питання в історії національної валюти України: про що мріяли, що маємо, на що сподіваємося?». Зі студентами проведено олімпіади з фахових дисциплін. Відвідано Полтавський університет економіки  торгівлі, де викладачі та студенти прийняли активну участь в роботі круглого столу, що присвячений Міжнародному дню бухгалтера та Міжнародному дню студента.

 

      Підведено підсумки декади, визначено  та нагороджено переможців, але викладачі циклової комісії фінансово–економічних дисциплін на цьому не зупиняються і планують провести ще чимало цікавих професійних заходів. 

 

Переглядів: 518 | Додав: olga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz