Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 16:18

Головна » 2015 » Квітень » 30 » Декада циклової комісії технологічних дисциплін
22:47
Декада циклової комісії технологічних дисциплін

         Декаду циклової комісії технологічних дисциплін 15.04.2015 року розпочав конкурс професійної майстерності «Ресторатор – майстер сервісу та креативу», як підсумок гурткової роботи студентів спеціальності «Ресторанне обслуговування»,  з дисципліни «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства», керівник гуртка Коноплюк Лариса Миколаївна.

         Кращі студенти груп РО-31 та РО-21 мали змогу продемонструвати свої теоретичні знання та показати свої практичні навички. Серед конкурсів були: «Привітання», «Конкурс ерудитів», «Складання серветок», «Попереднє сервування столу», «Фірмовий коктейль». Показавши відмінні знання за оцінками  журі команди «Гармонія» та «Червоні вітрила» отримали рівну кількість балів. Гостем професійного конкурсу був випускник технологічного відділення, регіональний представник асоціації барменів Єжов Олександр з майстер-класом «Родзинка в приготуванні коктейлів».

 Незабутні враження від проведеного заходу отримали конкурсанти, викладачі та всі студенти технологічного відділенням, які не лише підтримували учасників, а й мали змогу дегустувати фірмові коктейлі.

           В рамках декади технологічного відділення 16 квітня 2015 року майстром виробничого навчання Хмелик Галиною Іванівною було проведено відкритий виховний захід « З піснею по життю». В ньому приймали участь талановиті студенти, викладачі технікуму, а також випускниця технологічного відділення, а нині студентка Гадяцького училища культури Шестіріченко Анна. Гостем свята була колишній працівник технікуму, ветеран праці, ветеран війни, людина, якій довелося пережити блокаду Ленінграда – Кип’яткова Валентина Іванівна.

          Присутні на святі насолоджувалися українськими як народними так і сучасними піснями, піснями про кохання, а також згадали пісні воєнних років. Справжнє задоволення отримали  від перегляду танців «Катюша», «Вальс перемоги» у виконанні танцювального ансамблю «Зорепад»  та  членів військово-історичного об’єднання «Слов’яни» Скрильника Павла та Жданова Максима.

           Учасники заходу отримали солодкі подарунки від студентів груп КК-21 та КК-22.

    

      21.04.15р.  цикловою комісією технологічних дисциплін була проведена науково-практична  конференція студентів технологічного відділення на тему: «Сьогодення і перспективи сфери ресторанного сервісу». На конференції  були обговорені наступні доповіді:

  • «Екоресторани – впевнений крок у майбуття» , доповідач  Горячун Оксана, студентка гр. КК-11;
  • «Передові технології в удосконаленні закладів ресторанного господарства», доповідач  Лісняк Сабіна, студентка гр. ВХП-21;
  • «Літня практика – крок до професійного  зростання», доповідач    Журавель Ірина, студентка гр. ВХП-32;
  • «Таблиця Менделєєва в організмі людини», доповідач  Білоконь Анна, студентка гр. ВХП-21;
  • «Інноваційні технології в оздобленні кондитерських виробів у закладах ресторанного господарства», доповідач  Сахарова Валерія, студентка гр. ВХП-3;
  • «Безпечні та небезпечні харчові добавки», доповідач  Гасенко Альона, студентка гр. ВХП-22.

         Гостем конференції став магістр Полтавського університету економіки і торгівлі, який виступив з доповіддю «Досвід організації стажування у Туреччині студентів напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа».

           

      22.04.2015р. в холі Полтавського кооперативного технікуму було проведено виставку- продаж  кондитерських виробів. Студенти технологічного відділення показали свої знання на практиці  та приготували широкий асортимент тістечок та тортів, які потім швидко реалізували серед студентів та викладачів технікуму. Результатом виставки-продажу кондитерських виробів залишилися задоволені всі присутні.

        23.04 2015року в рамках декади циклової комісії технологічних дисциплін була проведена виховна година на тему « Хліб на вашому столі», підготувала захід Огуй Світлана Володимирівна. Метою проведення виховної години було формування у студентів знань з історії виникнення хліба, ознайомлення з традиціями та обрядами нашого народу, пов’язаного з хлібом, технологією приготування хліба в різних культурах.

У заході також приймали участь зразковий хореографічний ансамбль «Соколики» під керівництвом Сокіл Людмили Михайлівни. Студенти групи  РО-21 підготували дегустацію різних видів хліба для гостей свята. 

      У Полтавському кооперативному технікумі 25 квітня відбувся «День відкритих дверей». В ньому прийняли активну участь студенти технологічного відділення. До уваги абітурієнтів, викладачів, студентів  технікуму були представлені тематичні столи: «До Дня пасічника», «До Дня матері», «Вечеря на двох», «До 70-річча Перемоги» та «Рідна моя Україна». Прикрасою кожного столу були борошняні кондитерські вироби, виготовлені студентами груп КК-21 та КК-22.

 

Переглядів: 613 | Додав: olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz