Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 19:19

Головна » 2019 » Квітень » 12 » Майстер-клас «Національні традиції споживання м’ясних продуктів» у Полтавському кооперативному коледжі
18:45
Майстер-клас «Національні традиції споживання м’ясних продуктів» у Полтавському кооперативному коледжі

        З метою наближення до майбутньої спеціальності в період з 1 по 5 квітня 2019 року циклова комісія комерційних дисциплін провела Тиждень комерсанта, яким передбачалось багато цікавих заходів професійного спрямування. 
     Майстер-клас «Національні традиції споживання м’ясних продуктів» проводився спільно з ВНЗ Укоопспілки Полтавський університет економіки і торгівлі ПУЕТ та Інститут свинарства та агропромислового виробництва національної академії аграрних наук України в ігровій формі. Серед чотирьох команд студентів проводився конкурс на визначення якості представлених зразків сала. Студенти мали змогу його продегустувати та оцінити споживчі властивості за відповідними показниками. 
Переможці були нагороджені почесними грамотами.

 

Переглядів: 403 | Додав: olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz