Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 03:51

Головна » 2014 » Квітень » 15 » Міжвузівська студентська науково-теоретична конференція на тему: «Екологічні фактори здоров’я людини»
16:51
Міжвузівська студентська науково-теоретична конференція на тему: «Екологічні фактори здоров’я людини»

    8 квітня в приміщенні Полтавського кооперативного технікуму відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів хімії та біології ВНЗ.
    І-ІІ р. а. Полтавської області і разом з тим Міжвузівська студентська науково-теоретична конференція на тему: «Екологічні фактори здоров’я людини».
    Цей захід став логічним продовженням Тижня загальноосвітніх дисциплін, який тривав з 07 по 11 квітня 2014 р.  В конференції, яка була організована викладачами циклової комісії, прийняли участь студенти І-ІІ курсу Полтавського кооперативного технікуму, викладачі циклової комісії. Мета конференції: звернути увагу на вплив шкідливих факторів на здоров’я людей, розповісти про важливість і необхідність проведення роз’яснюючих і профілактичних міроприємств, про власну участь в цій першочерговій і благородній справі.
    Конференції передував конкурс творчих робіт студентів.  Найкращі роботи були представлені увазі учасникам конференції. Вони показали, що студентська молодь усвідомлює важливість проблем збереження навколишнього середовища та  відчуває власну відповідальність перед суспільством за охорону довкілля.
    Саме цій ідеї були присвячені і виступи на конференції восьми студентів груп ВХП-11, ВХП-12, ВЖП-21, ТМ-12, ПР-11,які презентували свої творчо-пошукові роботи щодо екологічних проблем сучасності. Всі виступаючі продемонстрували ґрунтовні знання своїх тем, акцентували увагу присутніх на важливих екологічних проблемах та запропонували свої моделі їх вирішення. Особливо змістовними та цікавими з наукової точки зору були виступи студентів: Мазур Анастасії на тему «Шоколад»
,Зибіна Павла «Мобільна загроза. Зручність в обмін на здоров'я», Сахарової Валерії "Чіпси – це шкода чи користь", Чеглікової Аліни  «Мобільний телефон: небезпека завжди поруч».

        Не обійшлось на цьому екологічному заході і без гостей.
    Голова обласного методичного об’єднання викладачів хімії та біології ВНЗ І-ІІ р а. в Полтавській області Загорулько Г.А. виступила з доповіддю на тему: «Проблеми екологічного виховання студентів», презентувала презентацію про небезпечне захворювання СНІД, його  наслідки та профілактику ураження,дала високу оцінку науковим роботам, які були представлені на конференції та побажала їхнім виконавцям і надалі піднімати планку у наукових дослідженнях.

 

    Святковості вищевказаній науково-теоретичній конференції надали виступи студентів: танок з глобусом студентки гр. ВХП-12 Кірій Тетяни, уривок виступу агітбригади студентів гр. ВХП-21, пісня про екологію студентки гр. ВХП-12 Шевченко Дарини, а також вірші студентів гр. ВХП-11 Білоконь Анни і Корсакова Максима.

 

    Також відбулося нагородження учасників конференції. Голова обласного методичного об’єднання викладачів хімії та біології ВНЗ І-ІІ р а. в Полтавській області Загорулько Г.А. вручила учасникам конкурсу грамоти та щиро подякувала учасникам конкурсу, організатору науково-теоретичної конференції – Ташріфовій І.М та методичному кабінету кооперативного технікуму, педагогам та студентам за їхню посильну природоохоронну діяльність.

    Наприкінці конференції учасники прийняти участь в акції «Посади деревце» на території нашого технікуму.
    Ініціатива присвячена висадженню дерева, як доброму вчинку дбати про навколишнє середовище.
    Роблячи висновок можемо зауважити: що участь студентської молоді у заходах екологічного і природоохоронного спрямування допоможуть підростаючому поколінню відчути себе повноправними господарями свого міста, які дотримуються основних вимог і правил  здорового способу життя і можуть дати відповідь на питання: ЯК ЖИТИ СЬОГОДНІ, ЩОБ МАТИ ШАНС ПОБАЧИТИ ЗАВТРА.

 

 

Переглядів: 672 | Додав: olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz