Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 20:14

Головна » 2017 » Березень » 27 » Науково-практична конференція «Актуальні питання освіти і науки»
20:56
Науково-практична конференція «Актуальні питання освіти і науки»

Активно проходить навчально – виховний процес у Полтавському кооперативному коледжі. Викладачі циклових комісій підводять підсумки дистанційної форми навчання, студенти перших курсів беруть участь в міських, обласних олімпіадах з української мови, математики, конкурсах художньої самодіяльності, студенти старших курсів організовують і проводять засідання круглих столів, беруть участь у брейн – рингах, конференціях.

16 березня 2017 року в стінах коледжу відбулася науково-практична конференція «Актуальні питання освіти і науки», в якій взяли участь адміністрація коледжу, викладачі та майстри виробничого навчання.

Про важливість розвитку науки і освіти в сучасних умовах доповів директор коледжу Іноземцев В.А. Необхідність вирішення проблем, які стоять перед українським народом, вимагає і високого рівня освіти, зростання інтелектуального і духовного потенціалу суспільства, підготовки сучасних фахівців, здатних створювати найсучаснішу техніку й технології, здійснювати реформування  й піднесення економіки, розвитку духовності і культури, зокрема молоді.

Про особливості дистанційної форми навчання, інноваційних технологій в підготовці товарознавців доповів викладач Вовк М.О., юристів - голова циклової комісії юридичних дисциплін Перун С.В.; молодших спеціалістів з обліку та фінансів викладач Погребняк Л.П.

На конференції обговорювалось поєднання інноваційних і традиційних технологій навчання української та іноземних мов. Своїм досвідом поділились викладач української мови Дорошенко Ю.О. та викладач - методист іноземної мови Кандзюба Л.І.

Викладач – методист Гордієнко Л.В. зацікавила присутніх інформацією щодо проведення інтерактивних тренінгів на практичних заняттях з фахових дисциплін у підготовці технологів. Тренінг – основна форма проведення практичного заняття, у студентів розвивається логічне мислення, вміння довести свою думку, обрати власний спосіб вирішення нестандартної ситуації й переконати в його доцільності інших.

Підготувати висококваліфікованого фахівця неможливо без використання комп’ютерних технологій. Особливості цих технологій під час викладання професійно – орієнтованих дисциплін розкрила викладач – методист Ільченко Л.А.

Нині в Україні на всіх рівнях освіти широкого розвитку набуває дистанційна форма навчання, що надає можливість індивідуалізувати процес набуття знань, умінь, навичок і способів пізнавальної діяльності людини, який відбувається, в основному, за опосередкованої взаємодії віддалених один від одного учасників навчального процесу у спеціалізованому середовищі, що функціонує на базі сучасних інформаційно - комунікаційних технологій.

Про роль електронного портфеля студента як елемента дистанційної освіти в умовах ВНЗ І-ІІ рівня акредитації розповіла викладач – методист української мови за професійним спрямуванням Ісакова В.С. Особливий інтерес викликали вимоги до створення «електронного портфеля» з дисципліни «Українська мова ( за професійним спрямуванням)».

Завідувачем методичного кабінету Алексєєвою Т.О. підведено підсумки конференції.

«Освіта – єдине, що божественне і безсмертне в нас». Доки освіта буде мати такі ознаки, доти й людство буде підніматись на нові щаблі розвитку науки, культури, економіки» - не можемо не погодитися зі словами відомого філософа  Плутарха.

Переглядів: 550 | Додав: olga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz