Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 14:10

Головна » 2019 » Березень » 20 » Полтавський кооперативний коледж запрошує на курси підготовки сучасного кондитерського мистецтва
12:59
Полтавський кооперативний коледж запрошує на курси підготовки сучасного кондитерського мистецтва

Полтавський кооперативний коледж

21-22-березня 2019 року ЗАПРОШУЄ опанувати нові технології сучасного кондитерського мистецтва.

Інтенсивні курси підвищення кваліфікації професії "Кондитер" за авторською програмою. Учасники курсів отримують сертифікат.

п

 

Програма дозволить:

  • Удосконалити рівень майстерності;
  • Опанувати нові технології сучасного кондитерського мистецтва;
  • Детально відпрацювати кожний з  виробів  включених у програму;
  • Вивчити і відпрацювати сучасні техніки оздоблення  -  айсінг, шоколад, пластична маса, трафарет, печворк;
  • Використовувати набуті знання та вміння уже на наступний день після навчання.

Тривалість курсів:  2 дні  - 12 годин

Вартість курсів:  500 грн.

Контактний телефон:  

0995152445  Ольга Василівна Северин

0508240165  Людмила Вікторівна Гордієнко

 

І день. Приготування оздоблювальних напівфабрикатів.

  • Відпрацювання техніки роботи з айсінгом та виготовлення прикрас;
  • Вивчення та відпрацювання техніки роботи з шоколадом; виготовлення декору з шоколаду: кільце, спіраль, сфера, текстурний шоколад, гладкий шоколад і форми;
  • Вивчення та відпрацювання техніки оздоблення за допомогою трафаретів, штампів, печворок;
  • Відпрацювання техніки роботи з пластичними масами та виготовлення прикрас із них.
 

Для участі в роботі курсів необхідно

до 19.03 2019 р. подати заявки за телефоном:

068 32 44 864     Гордієнко Людмила Вікторівна

ІІ день. Приготування   трьох видів мусових тортів.

  • випікання основ під мусові торти: даку аз, брауні,  шаблі;
  •  приготування мусів та начинок;
  • збирання мусових тортів;
  • покриття мусових тортів;
  • декорування мусових тортів

 

 

 

Переглядів: 382 | Додав: olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz