Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 16.04.2024, 17:44

Головна » 2012 » Вересень » 26 » Разом – до здоров’я
01:47
Разом – до здоров’я
 
   Відчуття осіннього щастя... Пора, коли люди ще не сумують за літом, не знаходяться в очікуванні зими, а сонце вс
е ще ласкаво посміхається перехожим... Час, коли студенти поспішають на заняття, бо за літо в них накопилось стільки енергії! Вересень завжди лишатиметься найкрасивішим місяцем року: місяцем пізніх червоних троянд і стиглих яблук, місяцем останнього тепла і прагнення до нових знань, а для студентів Полтавського кооперативного технікуму – ще й місяцем здоров’я та саморозвитку.
Однією з традицій, яких ми неодмінно дотримуємося в нашій студентській сім’ї є святкуваня Дня здоров’я. Цей день додає яскравих фарб в наші студентські будні між Днем знань та Днем учителя.
     Кожного року свято проходить по-різному: нові студенти, а отже, нові відкриття; з кожним роком все більші  успіхи та нові досягнення. Але завжди у нас День здоров’я буде асоціюватися зі спортом, азартом змагань. Свято здоров’я -  це один із тих щасливих днів, які ми проводимо разом зі своїми друзями серед мальовничого лісу на берегах річки Ворскла, займаючись спортом та переймаючи досвід в інших, це саме той день, коли, якщо вас щось в собі не влаштовує, то варто почати змінюватись вдосконалюючись.
      Цього року свято почалося з ранкового пішоходного маршруту, який слугував нам не тільки розминкою перед змаганнями, а й чудовим приводом поспілкуватися та милуватися пейзажами духовної столи
ці України – нашої рідної Полтавщини. Наступний етап – це презентація наших команд: всі групи дружно кричать свої назви та девізи, що неабияк зміцнює стосунки в колективах, піднімає настрій та підвищує дружелюбність.
    Коли вже з’явилося незабутнє відчуття свята, учасників змагань привітав наш наш директор – не тільки шано
вана людина, а й висококласний спортсмен.  Своїми словами він у багатьох пробудив той безсмертний спортивний дух, який присутній у кожного українця.
     А далі спортивні змагання. Що ж може краще впливати на здоров’я, як не спорт? Стрибки в довжину, піднімання тулуба, перетягування канату, різні конкурси з м’ячем, скакалкою та багато інших цікавих розваг та змагань. І все це на свіжому повітрі в лісі біля нашої сла
вної Ворскли.
Активність, рішучість, впевненість у своїх силах та тверда віра в перемогу – все це виховують в нас наші викладачі на Дні здоров’я, які самі показують нам блискучі приклади, змагаючись з нами та активно приймаючи участь у спортивних дійствах.








   

      Незабутнє свято – час, коли ми піклуємося про найдорожче, що в нас є – про наше здоров’я  - наш другий День народження. День, коли ми ще раз переглядаємо ставлення до самих себе та, роблячи висновки, змінюємось. Так, значна частина студентів після цього свята почала займатися спортом, активно проявляти себе не тільки на фізкультурі, а й записуватися в різні спортивні гуртки та секції, а їх в нашому технікумі чимало (понад 10): спортивні ігри, боротьба, гирьовий спорт, шахи, теніс – чи то захоплення, чи професійний спорт.
     Та, звичайно ж, найцікавішим моментом будь-якого свята є визначення переможців і їх нагородження. Групи, які посіли перші-треті місця отримали пишно випечені святкові короваї – символи щастя і достатку. Не залишили поза увагою і старання найактивніших учасників – вони також отримали приємні сюрпризи від організаторів.
     То чи можна краще провести День здоров’я, ніж провели його ми?









Долга Юлія

Переглядів: 843 | Додав: olga | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz