Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 18.04.2024, 07:48

Головна » 2012 » Квітень » 18 » "Студентська весна - 2012"
11:52
"Студентська весна - 2012"

   Весна! Оживає природа після зимового сну та морозів, прилітають птахи, з'являються перші весняні квіти. Саме в цей час проводиться в Полтаві конкурс молодих талантів – «Студентська весна».
     На конкурсі було представлено різножанрові номери. Вокальний жанр був представлений трьома учасницями: Пендус Світлана, Коньовшій Наталка та Давиденко Лариса. Запальна пісня «Show me your love» примусила аплодувати  всіх присутніх, а душевне, пронизливе виконання аккапельної пісні Коньовшій Наталкою зворушило найпотаємніші струни душі кожного слухача. Тишу в залі ніхто не смів порушити деякий час, лише наступний життєрадісний виступ учасників драматичного гуртка студентів групи ТМ- 24 (Курило Юлія, Туренко В’ячеслав, Гавриленко Лілія, Лень Олена, Іогансон Сергій), із уривком твору Нечуя-Левицького «Кайдашева сім’я» знову примусив студентів – глядачів повернутися у сьогодення.
     Завдяки вишуканому вальсу у виконанні Стеценко Ілони та Нестеренка Сергія вдалося надати такт усьому виступу нашого технікуму. Ексклюзивність акробатичної композиції у виконанні Кривчун Вікторії додала зацікавленості та захвату серед членів журі. Не  залишив байдужим і виступ Якубової Ольги, яка заграла незабутня п’єсу « Бесаме мучо» на скрипці та  допомогла повернутися на пів століття назад і навіть без «машини часу» відчути ритм і смак того життя.





     Молоде покоління любить і поважає свою державу і тому український танок у виконанні ансамблю «Зорепад» та фінальна пісня у виконанні Давиденко Лариси, викликали шквал позитивних емоцій у глядачів. Наче соловей, що повернувся із далеких країв на Батьківщину, співала Лариса пісню «Моя Україна».
       Як справжні професійні ведучі вели концерт Іващенко Олена та Криуліна Альона.
      Конкурс завершено, виступ здійснився. Хочеться побажати студентам більш сміливого прояву своїх творчих здібностей, адже їх у них досить багато. Доторкаючись до мистецтва, до прекрасного студенти не лише вчаться йому, а й на фоні загального естетичного та етичного виховання за допомогою своєї акторської виразності,  допомагають товаришам - глядачам відчути цю красу, дають змогу стати також "творцем", спів - авторами своїх творчих надбань.
      Феєрверк зірок кооперативного технікуму завжди яскраво сяє на обріях художньої самодіяльності Полтавської області. Будемо сподіватись, що вдалі виступи чекають студентів і у наступних конкурсах.





Назарова Олександра, студентка групи ТМ-13
заст. голови ради студ. самоврядування;
фото- Панченка Артема, студент групи Ф-21


Переглядів: 810 | Додав: olga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz