Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 18:38

Головна » 2017 » Травень » 4 » Свято зустрічі випускників
15:48
Свято зустрічі випускників

       27 квітня 2017 року в Полтавському кооперативному коледжі була започаткована традиція щорічної зустрічі випускників навчального закладу різних років. За ініціативи адміністрації та студентської ради коледжу це свято проводитиметься останнього четверга квітня кожного року.

   Актовий зал коледжу був переповнений випускниками, які із різних куточків Полтавщини та України злетілися до рідної альма- матер, щоб поділитися спогадами про неповторні студентські роки, поспілкуватися з викладачами та ровесниками. Дехто з них ще здобуває вищу освіту у вузах міста, а дехто вже декілька років прокладає дорогу в професійній діяльності, започаткував власну справу, досяг перших сходинок кар’єрного зростання.

Всіх присутніх в залі з батьківською теплотою та щирістю привітав директор Полтавського кооперативного коледжу Іноземцев Віктор Анатолійович, який побажав подальших успіхів в обраній професії, сімейного благополуччя та запросив випускників і надалі відвідувати рідний навчальний заклад, не забувати років, проведених в аудиторіях коледжу.

 

Студенти та випускники підготували святковий концерт. Так, присутніх радували своїми виступами студентка групи ТМ-33 Савельєва Катерина, ансамбль танцю Полтавського кооперативного коледжу «Зорепад», випускник Піхуля Вадим та студентка групи ВХП-22 Голова Тетяна, випускники бухгалтерського відділення Лаврушко Вікторія, Набієв Наріман та студентка групи ВХП-31 Ольшанська Наталія. Східна композиція у виконанні студентки групи ПР-11 Євтухової Марії та музичний подарунок від учасників щорічного міського конкурсу «Пара – BEST» Шаблій Євгенії та Хорошуна Олексія, пісня у виконанні Животовської Аліни не залишили аудиторію байдужою та були нагороджені гучними оплесками.

    З вітальним словом до випускників звернулись випускники Полтавського кооперативного технікуму 2010 року Вовк Микола Олександрович та випускниця 2000 року Кайдалова Олена Володимирівна.

       

    Було висунуто та підтримано пропозицію про створення ради випускників Полтавського кооперативного коледжу у складі випускників товарознавчо – правового відділення Воробйової Катерини Андріївни, Лисака Дениса Григоровича, Кайдалової Олени Володимирівни та Свистун Христини Василівни, бухгалтерського відділення – Баля Олександра Андрійовича, Кизь Ніни Іванівни, технологічного відділення – Ніколаєнка Сергія та Турченкова Дмитра. Координаційну раду коледжу будуть очолювати молоді викладачі-випускники Вовк Микола Олександрович, Шалаєнко Сергій Анатолійович, Дроботенко Катерина Володимирівна та Халус Андрій Васильович.

    Висловлюємо щиру подяку студентам, випускникам за активну участь у проведенні цього свята та надію, що започаткована добра традиція зустрічі випускників буде продовжена і наступного року.

Переглядів: 824 | Додав: olga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz