Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 20:54

Головна » 2013 » Грудень » 5 » Тиждень циклової комісії фінансово-економічних дисциплін
18:25
Тиждень циклової комісії фінансово-економічних дисциплін
    З 18-го листопада 2013 року у технікумі проходив тиждень циклової комісії фінансово-економічних дисциплін. У перший день було організовано конкурс стінних газет професійного спрямування, у якому прийняли участь студенти спеціальностей «Фінанси і кредит» та «Оціночна діяльність», а також виставку грошових знаків різних країн і часів.


    В рамках тижня циклової комісії відбулася зустріч студентів і викладачів технікуму з практичними працівниками фінансово-економічних установ, а також установ, що здійснюють оціночну діяльність.
    Цікаво і весело пройшов конкурс «Міс і містер «Фінанси» серед студентів ІІ-го і ІІІ-го курсу спеціальності «Фінанси і кредит».
    - «Дефіле фінансиста» ;
    - «Один день з життя фінансиста» ;
    - «Фінансова кулінарія»;
    - «Веселі ребуси»;
    Конкурс запитань «Темна конячка».
    Студенти були артистичні, дотепні, кумедні, веселі, показали свої знання і творчі здібності. Компетентне журі нагородило переможців за номінаціями:
    - «Міс і містер «Відкриття року» - Козлова Оксана і Соломуд Денис (група Ф-22);
    - «Міс і містер «Лідер» - Янчева Ганна і Набієв Нариман (група Ф-23);
    - «Міс і містер «Інтелектуал» - Дубяга Юлія і Шарлай Андрій (група Ф-31);
    - «Міс і містер «Елегантність» - Кушніренко Вікторія і Хоменко Вячеслав (група Ф-32);
    - «Міс і містер «Творча особистість» - Денисюк Вероніка і Неженцев Олександр (група Ф-33).
    Звання «Міс і містер «Фінанси» («Гран-прі») завоювали студенти групи Ф-21 Лугова Тетяна і Піхуля Вадим.




    Викладачами циклової комісії був підготовлений і проведений навчальний тренінг «Мистецтво продажів», в якому студенти мали можливість ознайомитися з основними правилами і прийомами ділового спілкування, що дозволять майбутнім молодшим спеціалістам з фінансів і оціночної діяльності успішно виконувати поставлені перед ними завдання. Активну участь у проведенні цього заходу прийняли студенти Хоменко Карина (група Ф-31), Кузьменко Анна (група Ф-31), Тараканова Анна (
група Ф-23), Кравченко Олександр (група Ф-11).
   
   Конкурс «Кращий за професією» серед студентів ІІІ-го курсу спеціальності «Оціночна діяльність» також складався з кількох етапів: «Брейн-ринг», «Поняття і терміни», «Знайди інформацію», «Експрес-оцінка». Перемогу і звання «Кращий за професією» здобула студентка групи ОД-31 Дмитрук Олена.


    25 листопада 2013 року відбулася зустріч студентів спеціальностей «Фінанси і кредит» та «Оціночна діяльність» з директором Полтавського кооперативного технікуму Іноземцевим Віктором Анатолійовичем. Віктор Анатолійович поділився зі студентами своїми поглядами на життя, на проблеми сучасного суспільства, а також розповів про роботу в напрямку розвитку нашого навчального закладу. Студенти задавали питання директору технікуму про його студентські роки, уподобання, плани на майбутнє. Зустріч пройшла в теплій й дружній обстановці.
    По закінченню Віктор Анатолійович Іноземцев вручив подяки студентам, що прийняли активну участь у заходах тижня циклової комісії фінансово-економічних дисциплін.

Переглядів: 731 | Додав: olga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz