Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 24.04.2024, 09:10

Головна » 2015 » Листопад » 17 » Тиждень циклової комісії фінансово-економічних дисциплін.
22:29
Тиждень циклової комісії фінансово-економічних дисциплін.

           З 2-го по 9-те листопада 2015 року у технікумі проходив Тиждень циклової комісії фінансово-економічних дисциплін.

         Розпочався Тиждень з конкурсу фахових стіннівок, де студенти груп Ф-21, Ф-22, Ф-31, Ф-32, Ф-33, ОД-21, ОД-31 презентували бачення своєї спеціальності «Фінанси і кредит» та «Оціночна діяльність». Студенти-фінансисти в своїх газетах відобразили можливість реалізувати себе  в різних сферах діяльності. Студенти груп ОД-21, ОД-31 представили переваги унікальної професії оцінювача та його функціональні обов’язки, розкрили особливості професійної компетентності та етики поведінки. Переможцем в конкурсі газет професійного спрямування стала група Ф-33, спеціальний приз за художню майстерність одержала група Ф-32.

          3-го листопада відбулося засідання круглого столу «Моя майбутня професія» (відповідальні викладачі Чудновцева М.С., Москаленко О.І.), в якому взяли участь викладачі і студенти бухгалтерського відділення, керівник відділу кадрів Полтавської філії КБ «Приватбанк» Дроцька Л.В., головний державний інспектор відділу комунікації Державної податкової інспекції м. Полтава Кошеленко О.С. З доповідями виступили Чепурний Максим (група ОД-21), Бурда Альона (група Ф-21), Мельник Альона (група Ф-21), Сальник Карина (група Ф-32). У діловій атмосфері відбувався зацікавлений обмін думками з питань професійної підготовки майбутніх молодших спеціалістів з фінансів та оціночної діяльності.

            4-го листопада викладачі циклової комісії Алімова Л.О. та Сердюк О.В. провели конкурс «Кращий за професією» для студентів спеціальності «Оціночна діяльність». В конкурсі взяли участь студенти групи ОД-31, з числа яких були сформовані дві команди «Юні оцінювачі» та «Експерти». Студенти продемонстрували свої професійні знання, ерудицію, дотепність і творчу майстерність у вирішення складних завдань. Перемогла команда «Юні оцінювачі» у складі: Федоренко Костянтин (капітан), Войтенко Вікторія, Гаєва Альона, Клунник Ірина, Козелько Анастасія. В цей же день студенти бухгалтерського відділення під керівництвом викладача Пилипенко Є.С. відвідали Полтавський державний педагогічний університет ім. В.Г. Короленка, де взяли участь в роботі відкритого засідання психологічного гуртка «Шлях до успіху» на тему «Психологічні координати розвитку творчої особистості». Не можна переоцінити важливість такого заходу. Він показав, як важливо розвивати вміння застосовувати знання в новій ситуації, не губитися, конструктивно мислити, бути уважним та прагнути бути лідером у будь-якій діяльності.

          Своєрідним підсумком було проведення 5-го листопада 2015р. викладачами Москаленко О.І., Алімовою Л.О., Чудновцевою М.С. інтелектуальної гри «Фінансовий брейн-ринг» для студентів спеціальності «Фінанси і кредит». У грі прийняли участь команди «Діти ринку» (група Ф-31, капітан Шевченко Олена), «Ініціативні» (група Ф-32, капітан Козісь-Кобилка Олександр), «Максимум» (група Ф-33, капітан Мельник Анастасія). Студенти давали відповіді на питання з дисциплін «Податкова система», «Банківські операції», «Бюджетна система», «Фінанси підприємств», «Фінанси», «Економіка підприємства», «Статистика», «Гроші та кредит» та ін. У ході гри студенти усіх команд показали гарні знання, швидкість реакції, вміння логічно мислити, працювати в команді. Перше місце посіла команда «Діти ринку» (Ф-31), друге – «Ініціативні» (Ф-32), третє – «Максимум» (Ф-33).

     06.11.2015 р. викладач Алімова Л.О. провела олімпіади з дисциплін «Економіка підприємства» та «Статистика» серед студентів груп Ф-21 та Ф-22. Перемогу в олімпіаді з дисципліни «Економіка підприємства» здобула студентка групи Ф-21 Жужма Анастасія. Студентки Заводська Марина (група Ф-21) та Лаптева Ілона (група Ф-22) поділили І-е місце в олімпіаді з дисципліни «Статистика».

      09.11.2015 року викладачі підвели підсумки Тижня циклової комісії, нагородили переможців.

      Викладачі циклової комісії фінансово-економічних дисциплін дякують всім групам - учасникам Тижня циклової комісії за активну участь.

     Успіхів вам та нових звершень! Хай і надалі студентські роки в стінах Полтавського кооперативного технікуму будуть наповнені традиціями, творчістю та яскравими подіями.

Переглядів: 713 | Додав: olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz