Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 17:58

Головна » 2014 » Лютий » 19 » Тиждень інформатики
18:19
Тиждень інформатики
    З 10-го по 14-те лютого 2014 року,  з метою підвищення інтересу студентів до вивчення інформатики, до самостійної пошукової, творчої діяльності, у технікумі проходив тиждень циклової комісії інформатики та комп’ютерної техніки, у якому прийняли участь студенти всіх спеціальностей та різних курсів. До Дня безпечного інтернету, який відзначається 11 лютого, було організовано виставку стінних газет.
     Під час проведення тижня були перевірені знання, вміння, навички і загальний рівень ерудиції студентів; закріпились вміння застосовувати набуті знання з інформатики, розвивались пізнавальна активність, кмітливість, уміння аналізувати, відстоювати свою точку зору, працювати в команді, формувалась інформаційна культура. Студенти усвідомили актуальність вивчення дисципліни інформатика та необхідність оволодіння сучасними технологіями. Під час проведення заходів учасники були активні, артистичні, веселі, показали свої знання і творчі здібності у олімпіаді з інформатики, інтелектуальній грі «Інформатика навколо нас», заході-презентації сліпого десяти пальцевого методу комп’ютерного набору.
      Викладачі циклової комісії дякують усім, хто був небайдужим та приймав активну участь у театралізованому відкритті тижня.
    11-го лютого проводилась студентська конференція «Антропологічні засади педагогічної системи К. Д. Ушинського», присвячена 190-ій річниці з дня народження видатного педагога, українця за походженнямПроблема виховання сучасної молоді та юнацтва є загальновідомою. Тому для ознайомлення і обговорення студенти обрали погляди відомого педагога, яка стосується надзвичайно широкого спектру педагогічних проблем освітньо-виховного характеру, спрямованих на формування „нової людини".

 25 листопада 2013 року відбулася зустріч студентів  з директором Полтавського кооперативного технікуму Іноземцевим Віктором Анатолійовичем. Віктор Анатолійович поділився зі студентами своїми поглядами на життя, на проблеми сучасного суспільства, а також розповів про роботу в напрямку розвитку нашого навчального закладу. Студенти задавали питання директору технікуму про його студентські роки, уподобання, плани на майбутнє. Зустріч пройшла в теплій й дружній обстановці. По закінченню Віктор Анатолійович Іноземцев вручив подяки студентам, що прийняли активну участь у заходах тижня інформатики та комп'ютерної техніки. 

Переглядів: 636 | Додав: olga | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz