Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 17:59

Головна » 2017 » Квітень » 18 » Тиждень комерсанта
10:16
Тиждень комерсанта

Стало доброю традицією щорічне проведення у нашому навчальному закладі Тижнів циклових комісій. Професійному ставленню студентів, розкриттю їх інтелектуального потенціалу сприяв Тиждень комерсанта, який провела циклова комісія комерційних дисциплін з 27.03 по 03.04 2017 р. В якому брали участь студенти II та III курсів зі спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

В рамках Тижня комерсанта були проведені різноманітні заходи: конкурс газет «Комерсант», міжвузівська студентська наукова теоретична конференція «Мережевий бізнес і внутрішня торгівля України», круглий стіл «Товарознавство і кооперація: минуле сучасне і майбутнє», соціальна бесіда «Комп’ютер і його вплив на свідомість особистості», майстер-клас «Національні традиції споживання м’ясних продуктів», студентський ярмарок по продажу кондитерських виробів.

Майстер-клас «Національні традиції» споживання м’ясних продуктів було проведено спільно з Полтавським університетом економіки і торгівлі та інститутом свинарства Національної академії аграрних наук України. Студенти не лише дізналися багато нового та цікавого про користь національного продукту – сала, але й самі брали участь у визначенні споживчих властивостей окремих зразків сала за різними ознаками .

 

Цікаво було проведено круглий стіл «Товарознавство і кооперація: минуле, сучасне і майбутнє». З великим інтересом студенти слухали розповідь кандидата економічних наук, доцента, завідувача музею Полтавського університету економіки і торгівлі Алімана М.В. про підготовку товарознавців у системі споживчої кооперації, завідувача кафедри експертизи та митної справи Полтавського університету економіки і торгівлі, кандидата технічних наук, професора Омельченко Н.В. про актуальні проблеми сучасного товарознавства.

У проведенні заходів Тижня комерсанта брали участь також випускники коледжу, серед них:

Коваль Микола, студент Полтавського університету економіки і торгівлі, який виступив з доповіддю «Сучасні тенденції» розвитку торговельної мережі «АЛЛО».

Кириленко Марина, студентка Харківського національного економічного університету, яка розповідала про свій шлях від товарознавця до успішного адміністратора.

Найбільш активні учасники Тижня комерсанта отримали подяки. Тиждень комерсанта сприяв розвитку творчих здібностей студентів, стимулюванню пізнавального інтересу, поглибленню інтересу до обраної спеціальності.

Переглядів: 526 | Додав: olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz