Меню сайту
  
  

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук

Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Хороша професія - це те, без чого не мислить себе кожна сучасна і цілеспрямована людина. А стати співробітником Приватбанку - банку № 1 в Україні - означає вибрати насичену і цікаву роботу, кар'єрне зростання, можливість безпосередньо впливати на рівень свого доходу

Хочу працювати в ПРИВАТБАНКУ


International conference






Вітаю Вас, Гість · RSS 10.12.2016, 04:09

Головна » 2014 » Квітень » 7 » Науково–практична конференція студентів технологічного відділення на тему: "Інноваційні напрямки роботи закладів ресторанного господарства"
17:13
Науково–практична конференція студентів технологічного відділення на тему: "Інноваційні напрямки роботи закладів ресторанного господарства"

    В рамках «Тижня фахівців ресторанного сервісу», який проходив  з 31 березня по 5 квітня була проведена науково – практична конференція студентів технологічного відділення на тему: «Інноваційні напрямки роботи закладів ресторанного господарства»
    Своїми враженнями про першу практику поділилася студентка групи ВХП–21 Цись Валерія, в дитячому оздоровчому таборі «Лазурна райдуга» та базі відпочинку «Енергодар» у с. Кирилівка розповів студент гр. ВХП-31 Ховайба Владислав.
    Також на конференції були представлені доповіді про:
    - сучасні технології високої кулінарії (гр.. РО-21 Попова Юлія);
    - передові технології в удосконаленні закладів ресторанного господарства (гр.. РО-31 Тарасова Марія);
    - проблеми якості продуктів (гр.. ВХП- 32 Ніколаєнко Сергій);
    - квіткове направлення в кулінарії (гр. РО-21 Брихачко Ельвіра);
   - сучасні технології у приготуванні та оздобленні кондитерських виробів (гр. КК-11 Собко Марія).
    «Родзинкою» конференції був виступ шеф-кухаря ресторану «Віват-провінція», учасника проекту «Пекельна кухня», співавтор телевізійної передачі на ІРТ «Смачна країна», постійний ведучий кулінарної сторінки в газеті «Зоря Полтавщини», Член асоціації кулінарів України з 2006 року Гаєвий Тимофій, який давав відповіді на запитання студентів, щодо свого професійного досвіду.
    Студенти технологічного відділення отримали задоволення та враження від почутих розповідей, що спонукає їх до нових мрій та  шляхів досягнення цілей у своїй професійній діяльності.

 

Переглядів: 170 | Додав: olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2016
Безкоштовний хостинг uCoz