Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 08:00

Головна » 2015 » Листопад » 26 » У кооперативному технікумі ділилися досвідом роботи студентського самоврядування
14:04
У кооперативному технікумі ділилися досвідом роботи студентського самоврядування

      18 листопада 2015 року в стінах Полтавського кооперативного технікуму зібралися представники активів студентського та учнівського самоврядування деяких навчальних закладів нашого міста. Вони прийшли, щоб узяти участь у Міжвузівській студентській науково-теоретичній конференції на тему «Студентське самоврядування міста Полтави: досвід пошуку ефективних моделей». Захід був приурочений до Міжнародного дня студента і мав на меті обмін досвідом щодо формування та організації роботи органів самоврядування студентів у навчальних закладах Полтави, підвищення у студентської молоді соціальної активності та відповідальності, виховання у студентів лідерських якостей, високого рівня громадянської свідомості, активної життєвої позиції.

         Із вступним словом до присутніх звернувся викладач товарознавчих дисциплін Микола Вовк, який в роки свого навчання у технікумі обіймав посаду голови Ради студентського самоврядування. Далі теперішня голова студради Олександра Пасічниченко розповіла про роль студентського самоврядування Полтавського кооперативного технікуму у вихованні лідерських якостей та активної життєвої позиції студентів. Її виступ доповнила Євгенія Чепурко – голова студентського самоврядування технологічного відділення, делегат від Полтавського кооперативного технікуму в Студентській раді м. Полтави.

         Безпосередньо про напрямки роботи Студентської ради Полтави та про ініціативи самоврядування студентів аграрної академії повідомив Олександр Глазов – голова Ради студентського самоврядування Полтавської державної аграрної академії і голова Студентської ради м.Полтави. Розповідь продовжила Аліна Клименко – голова комісії культурно-масового відділу студентського самоврядування Полтавської державної аграрної академії.

         Незаперечним є той факт, що виховувати справжніх лідерів треба починати ще зі шкільної парти. Саме тому на конференцію були запрошені представники учнівського самоврядування кількох полтавських шкіл. З інтересом відгукнулися на пропозицію участі в заході у Полтавській спеціалізованій школі-інтернаті І-ІІІ ступенів № 1. Про форми і методи роботи відділу культури і дозвілля Учнівської організації лідерів самоврядування “Країна дитячих мрій” розповіла Карина Батіщєва – учениця 11-А класу і заступник голови Учнівської організації.

         Із власним практичним досвідом роботи в органах студентського самоврядування познайомив учасників конференції випускник  Полтавського кооперативного технікуму і в минулому – голова студентського самоврядування факультету  харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного бізнесу Полтавського університету економіки і торгівлі Сергій Микульський. А про мету і завдання діяльності студентського  самоврядування на рівні коледжу та про форми співпраці з адміністрацією навчального закладу розповіла Олена Кашуба голова студентської Ради Аграрного коледжу управління і права Полтавської  державної аграрної академії, секретар Студентської ради м. Полтави.

         Загалом конференція була змістовною та інформаційно насиченою. Проблеми, що обговорювалися, викликали жвавий інтерес у присутніх, які ставили гостям запитання і брали участь в дискусії. На завершення зустрічі всі учасники конференції зійшлися на думці, що сучасним студентам потрібно активніше самоорганізовуватися, не боятися проявляти ініціативу, брати на себе відповідальність і таким чином самовдосконалюватися, виробляти в собі лідерські та управлінські якості, необхідні в подальшому житті і майбутній професійній діяльності.

Нестеренко О.М., координатор

самоврядування правового відділення

Переглядів: 539 | Додав: olga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz