Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 08:11

Головна » 2018 » Квітень » 17 » У Полтавському кооперативному коледжі відбулося засідання Координаційної ради
12:38
У Полтавському кооперативному коледжі відбулося засідання Координаційної ради

12 квітня 2018 року в актовому залі коледжу зібралися адміністрація, викладачі, студенти, представники Громадської ради ПКК, батьківський комітет, випускники, Рада студентського самоврядування, щоб узгодити шляхи та напрямки подальшої співпраці усіх причетних до організації освітнього процесу в коледжі.

            Своїми думками та пропозиціями щодо організації роботи створеної нещодавно Громадської ради Полтавського кооперативного коледжу поділилася її голова, викладач юридичних дисциплін Северенчук Т.М.

            Про стан і перспективи роботи коледжу в умовах освітньої реформи розповів директор Іноземцев В.А.  А про результати успішності студентів на відділеннях у І семестрі і завдання на ІІ семестр 2017-2018 навчального року повідомили завідуюча технологічним і заочним відділенням Твердохліб Н.В. і завідуюча підприємницько-фінансовим і правовим відділенням Трауцька О.В.

            Про те, як в коледжі проводиться робота щодо формування засад здорового способу життя, збереження і зміцнення фізичного та психічного здоров’я студентської молоді доповіла заступник директора з виховної роботи  Даценко В.М. Її думки продовжив старший інспектор з особливих доручень відділу ювенальної превенції Управління поліції Полтавської області Кириченко В.В. Він повідомив про особливості профілактики злочинів та інших правопорушень серед неповнолітніх, виховання правової свідомості студентів.

            Про роль батьківського комітету в навчально-виховному процесі коледжу поділилася своїми думками голова батьківського комітету Полтавського кооперативного коледжу Вовк В.П. Досить емоційним і зворушливим був також виступ мами студентки групи ПР-41 Марини Нестерук Шепітько О.С. Вона сама 22 роки назад закінчила тоді ще кооперативний технікум і тому, не вагаючись, віддала свою доньку саме до навчального закладу зі стійкими педагогічними традиціями та високим авторитетом.

            Про організацію роботи студентського самоврядування в коледжі, його досягнення та плани на майбутнє розповів голова студради Шурай Олександр. Він закликав присутніх студентів брати активну участь у житті навчального закладу та не боятися проявляти ініціативу. А від імені створеної в минулому році Ради випускників коледжу виступила випускниця бухгалтерського відділення Криворучко Анна. Вона розповіла про роки свого навчання в коледжі та про успіхи у працевлаштуванні за спеціальністю після його закінчення.

            За підсумками обговорення питань порядку денного засідання Координаційної ради присутні ухвалили ряд важливих рішень, які стосуються створення належних умов для інтелектуального, духовного та професійного розвитку особистості студентів, удосконалення матеріально-технічної бази навчально-виховного процесу і, що головне, продовження систематичної роботи щодо зміцнення іміджу Полтавського кооперативного коледжу.

 

Переглядів: 498 | Додав: olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz