Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 24.04.2024, 22:20

Головна » 2015 » Квітень » 6 » Україна в моєму серці
22:23
Україна в моєму серці

1 квітня 2015 року о 12.40  класним керівником Нещадим Л.В. була проведена відкрита виховна година в  групі ТМ – 31 на тему: «Україна в моєму серці». На захід було запрошено студентів групи ТМ-32 та всіх бажаючих.

Мета виховного заходу - нагадати студентам про національні святині та традиції, формувати національну свідомість та готовність служити Батьківщині своєю працею, прищеплювати любов до своєї землі, розширити знання студентів про видатні та цікаві місця України,  виховувати почуття патріотизму, національної гордості та особистої відповідальності за долю держави та українського народу.

Наче в гостинній домівці, зустрічали гостей хлібом - сіллю. Після вступного слова класного керівника, ведучою заходу було представлено дві команди «Патріоти» та «Справжні українки», адже  захід проходив у формі символічного змагання.  «Справжні українки» були вдягнені у вишиванки, а учасники команди «Патріот» - в одяг жовто-блакитного кольору з елементами державної символіки. Представники команд в своїх виступах розповідали за що саме люблять Україну, пишаються нею і доводили свою любов обґрунтованими фактами. З виступів учасників можна було дізнатися дуже багато цікавого: про чудеса України, видатні постаті минулого і сучасності, вражаючі маловідомі факти, найцікавіші місця до яких варто потрапити  та багато іншого. А вже те, що кожен представник команди був символічно вдягнений, а аудиторія святково прикрашена з додержанням національних традицій, додавало заходу урочистості та святкового настрою як учасникам, так і гостям. Приємною несподіванкою виявився останній виступ учасниці команди «Справжні українки» Куліненко Ірини, яка настільки  полюбляє національні страви, що вирішила почастувати гостей своєю улюбленою стравою – вареничками. 

По завершенню виступів, гостям було запропоновано визначити яка ж  команда була більш переконливою в своїй любові до України. Але учасники обох команд були настільки переконливі, що було одноголосно вирішено: не може бути переможців і переможених, адже всі вони люблять свій дім – свою Україну. І кожному є за що її любити, є чим пишатись, є до чого прагнути. 

Справжнім подарунком для всіх присутніх стала пісня «А моя любов – то Україна» у виконанні студентки Шульги Марії, яка своїм виступом ще раз довела наскільки ж милозвучною є  українська мова і як багата талантами українська земля!

Сподіваємось, що та любов і небайдужість до України, яку продемонстрували студенти протягом виховного заходу, назавжди залишиться в серцях молодого покоління і Україна зможе пишатися своїми дітьми, які уже сьогодні гордо несуть почесне звання «українець» чи «українка».

 

Переглядів: 739 | Додав: olga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz