25 листопада 2015 року викладачем Коноплюк Л.М. в групі РО-31 було проведене відкрите практичне заняття на тему: «Відпрацювання техніки сервування столу для бенкету-фуршету, бенкету-чаю та обслуговування гостей відповідно до завдання». Метод проведення: практичне заняття з елементами конкурсу.
Команди під керівництвом метрдотелів Шило Ірини та Каленіченко Анастасії продемонстрували свої знання, вміння та навички при виконанні завдань: сервування столу для бенкет-фуршету та бенкет-чаю різними способи. Демонстрували свої навички в процесі обслуговування бенкет-чаю, при цьому частували викладачів та студентів смачними десертами, кондитерськими виробами та гарячими напоями.
Циклова комісія технологічних дисциплін
|