Вступники, рекомендовані до зарахування на базі середньої освіти на денну форму навчання за спеціальністю:
- Харчові технології
- Облік і оподаткування
- Готельно-ресторанна справа
- Підприємництво та комерційна логістика
- Право
- Фінанси банківська справа та страхування
- Товарознавство в митній справі
Вступники, рекомендовані до зарахування на підставі повної загальної середньої освіти:
- Харчові технології
- Облік і оподаткування
- Готельно-ресторанна справа
- Підприємництво та комерційна логістика
- Право
- Фінанси банківська справа та страхування
- Товарознавство в митній справі
Рейтингові списки абітурієнтів на основі освітньо-кваліфікаційного рівня Кваліфікований робітник (заочна форма навчання)
- 241 Готельно-ресторанна справа
- 181 Харчові технології
- 071 Облік і оподаткування
- 072 Фінанси, банківська справа та страхування
- 241 Готельно-ресторанна справа
Рейтингові списки абітурієнтів на основі повної загальної середньої освіти (заочна форма навчання)
- 071 Облік і оподаткування
- 072 Фінанси, банківська справа та страхування
- 076 Підприємництво та комерційна логістика
- Товарознасвство в митній справі
- 081 Право
- 241 Готельно-ресторанна справа
- 181 Харчові технології
Рейтингові списки абітурієнтів на основі освітньо-кваліфікаційного рівня Кваліфікований робітник (денна форма навчання)
Рейтингові списки абітурієнтів на основі освітньо-кваліфікаційного рівня Кваліфікований робітник (заочна форма навчання)
- 076 Підприємництво та комерційна логістика
- 181 Харчові технології
- 071 Облік і оподаткування
- 241 Готельно-ресторанна справа