З нагоди відзначення Дня міста та з метою популяризації кращих здобутків національної культури, пропаганди національних традицій та звичаїв виконавчим комітетом Полтавської міської ради 24 вересня 2017 року в парку «Перемога» була проведена низка заходів. Студенти технологічного відділення Полтавського кооперативного коледжу під керівництвом викладачів та майстрів виробничого навчання прийняли участь в Фестивалі полтавської кухні.
Команда «Спритні кухарі» у складі старшокурсників: Бугая Антона, Бут Вероніки, Кудінова Андрія, Пиріжок Яни та майстра виробничого навчання Халуса Андрія приготувала на очах у гостей свята 100 літрів борщу. Готували борщ «Старовинний полтавський» на відварі із сушених груш. Частували смачною, ароматною стравою полтавчан та гостей міста. І борщ прийшовся всім до смаку. Зацікавив учасників свята і стіл, засервірований в українському стилі. Студенти коледжу презентували на ньому подачу борщу у хлібному горщику та представили гарніри, з якими можна подати борщ: галушки, пампушки, ватрушки, сало.
Журі високо оцінило роботу команди, нагородивши дипломом, цінними подарунками, святковим тортом. Продемонстровані студентами технологічного відділення знання, уміння та навички ще раз підтвердили високий імідж Полтавського кооперативного коледжу.
|