20 листопада відбулася науково-практична конференція студентів технологічного відділення на тему «Інноваційні напрямки роботи закладів ресторанного господарства».
Ключовим напрямом досягнення економічного зростання і підвищення якості роботи закладів ресторанного господарства є розвиток інноваційних технологій в сфері ресторанного бізнесу.
Прозвучали доповіді на теми:
- «Інноваційні технології у ресторанному сервісі», Кирій Т. гр. ВХП – 32.
- «Інноваційні технології в оздобленні кондитерських виробів», Чепурко Є. гр. ВХП – 32.
- «Дивовижні ресторани світу», Лисенко М. гр. ВХП – 31.
- «Молекулярна кулінарія – високі технології на кухні», Бабій В. гр. ВХП – 31.
- «Неординарні ідеї в ресторанному бізнесі, світова практика», Галушка А. гр. ВХП – 22.
Практичне навчання – є невід’ємною складовою навчального процесу. Про бази практики та результати технологічної практики доповіли студенти Кікнадзе О. гр. КК – 21 та Герасимчук Р. гр. РО – 31.
Студенти задавали питання, обмінювалися враженнями про роботу в різних закладах ресторанного господарства м. Полтава та смт. Кирилівка.
|