26.11.014 на технологічному відділенні був проведений круглий стіл на тему « Якість харчування – якість життя».
Гостем заходу була викладач кафедри експертизи і митної справи Полтавського університету економіки та торгівлі Котова Зоя Яківна.
Активну участь у веденні заходу та обговоренні теми приймали студенти груп ВХП-42, ВХП-22, ВХП-21, КК-11, ТМ-22.
В ході заходу розглядали такі питання:
- «Теорія харчування»;
- «Здоров’я людини формується з дитинства»;
- «Чи завжди корисна та продукція, яку рекламують?»;
- «Пиво – користь чи шкода?»;
- «ГМО – за чи проти?»;
- « Цукор – «гормон радості» чи «біла отрута»?
- « Шоколад»
- « Чіпси – це шкода чи користь?»;
- «Жуйка – вічна їжа»;
- « Еко - ресторан – впевнений крок у майбутнє».
Тема проведення заходу націлює студентів до правильного харчування та споживання якісних продуктів, тому що « Якість харчування – це якість життя».
|