Головна » 2020»Травень»1 » Моя професія – Майстер ресторанного обслуговування у Полтавському кооперативному коледжі
11:17
Моя професія – Майстер ресторанного обслуговування у Полтавському кооперативному коледжі
Завжди існує попит на обслуговування бенкетів і прийомів, традиційних свят і свят на честь знаменних дат, прийомів за протоколом, кейтерингові послуги.
Саме фахівці з ресторанного обслуговування є справжніми господарями зали. Вони координують роботу обслуговуючого персоналу, комунікують із відвідувачами, проводять майстер-класи з ресторанного сервісу, сприяють зміцненню іміджу ресторану.
Тільки справжній професіонал може успішно впоратися з усіма поставленими завданнями.
Дійзнайся більше! 05 травня 2020 р. об 11:00 – День відкритих дверей Online. Спеціальності "Харчові технології", "Готельно-ресторанна справа" та робітничих професій "Кухар-Кондитер 3-5 розряду", "Майстер ресторанного обслуговування".