Запрошуємо на навчання на робітничі професії!
Кухар-Кондитер - це фахівець з приготування їжі та кондитерських виробів. Професія кухаря-кондитера багатогранна і потребує не лише знання технології приготування страв та десертів, але й естетичного смаку та основ здорового харчування.
Майстер ресторанного обслуговування - фахівець, обізнаний з усіма видами обслуговування у сфері ресторанного господарства. Він бере участь у створенні рекламних продуктів (ескізів) під час оформлення банкетного залу; здійснює попереднє сервірування столів; зустрічає клієнтів та надає вичерпну інформацію щодо інгредієнтів, способу приготування та куштування страв, напоїв, десертів тощо; стежить за своєчасним приготуванням страв і керує процесом послідовності їх куштування; складає меню для фуршетів, бенкетів; керує допоміжним персоналом, змінними бригадами (офіціантами, барменами тощо).
|