Невід’ємною частиною практичної підготовки студентів технологічного відділення за спеціальністю "Виробництво харчової продукції ” та "Ресторанне обслуговування” є навчальна практика "Вступ до фаху”, яка проводиться в перший тиждень навчання першокурсників. В цьому році в ході занять з практики студенти ознайомилися з історією та традиціями технікуму, відвідали музей історії споживчої кооперації, ознайомилися з майбутньою спеціальністю , особливостями професійної діяльності, переглянули відеоматеріали про сучасні напрямки роботи закладів ресторанного господарства, зустрілися з випускниками технікуму, практичними працівниками сфери ресторанного сервісу, побували на екскурсіях в закладах ресторанного господарства: кафе-кондитерській "Кавалер”, кафе "Ботанік”, спорт-барі "Берег”, ресторан "Козачка”, підприємстві швидкого обслуговування кафе-барі "Енеїда”. У звітах про практику студенти пишуть: Смірнова Ольга група ВХП- 22 : "В ході практики я переконалась, що я зробила правильний вибір спеціальності, вона відкриває двері у майбутнє. Працюючи за цією спеціальністю можна багато фантазувати, вражати своїми шедеврами та просто радувати людей смачними та вишуканими стравами.” Шевченко Ігор група ВХП – 21: "Мені дуже сподобалися екскурсії в підприємства різного типу з гарними інтер’єрами, широким асортиментом страв. Вразило те, що у всіх цих престижних підприємствах працюють випускники нашого технікуму. І я впевнений, що зможу знайти роботу у майбутньому, після закінчення навчання. У виборі навчального закладу я не помилився ”.
Циклова комісія технологічних дисциплін.
|