З 12 по 19 жовтня в Полтавському кооперативному коледжі відбувся "Тиждень фахівців сфери ресторанного сервісу".
В програмі тижня відбулися такі заходи як:
-виставка кулінарних страв студентів 4 курсу технологічного відділення "Запрошуємо на фуршет";
-виставка фотогазет "Студентське життя технологічного відділення";
-виставка кулінарної майстерності студентів 4 курсу технологічного відділення"Мистецтво кухаря";
-лото-вікторина "Пізнавальна кулінарія";
-екскурсії в сучасні заклади ресторанного господарства м. Полтави: ресторан "Лілея",кафе "Montana pizza".
Особливу зацікавленість викликали майстер-класи з карвінгу оздоблення пряників та з різноманітних способів складання серветок.
Циклова комісія технологічної дисципліни
|