В Полтавському кооперативному коледжі 5 квітня 2017 року в групі ГРС-21 було проведене відкрите інтегроване заняття з дисциплін «Технологія приготування їжі» та «Організація обслуговування», викладачами Гордієнко Л.В. та Коноплюк Л.М. Заняття поєднало лекційний матеріал по темі: «Закуски та холодні страви» та практичне заняття з теми «Відпрацювання техніки обслуговування при подаванні закусок та холодних страв».
Студенти ознайомилися з асортиментом та характеристикою холодних страв і закусок, правилами оформлення, подачі страв; закріпили теоретичні знання по правилам подавання холодних страв та закусок, відпрацювали прийоми сервування столу та техніку обслуговування гостей при подаванні закусок та холодних страв різними способами.
|