14 лютого під керівництвом викладачів Луцикович П.С. та Долбілової Л.І. відбулося спільне відкрите засідання гуртка з товарознавства та комерційної діяльності, на якому проведено науково-теоретичну конференцію на тему "Культура споживання харчових продуктів – запорука здоров’я молодого покоління”. Основною метою цього заходу є формування культури споживання, куль
...
Читати далі »
Переглядів:
1108
|
Додав:
olga
|
Дата:
27.02.2012
|
Викладачі технікуму багато уваги приділяють вихованню любові у студентів до їх майбутньої професії та почуття відповідальності. Ці професійні якості у майбутніх спеціаліалістів виховуються як на заняттях так і у позаурочний час. Свої професійні здібності студенти показали під час Тижня комерсанта, як
...
Читати далі »
Переглядів:
996
|
Додав:
olga
|
Дата:
27.02.2012
| |