Чи виправдалися уявлення про омріяну спеціальність у студентів-першокурсників?
Безумовно! В цьому переконалися під час проходження навчальної практики "Вступ до фаху". Студенти спеціальності "Харчові технології" та "Готельно-ресторанна справа" відвідали передові сучасні ЗРГ м.Полтава: ресторани "Лілея", "Мафія", "Галушка", "Тот самый барашек", "New York Street Pizza"; готельно-ресторанні комплекси "Аристократ", "Міміно".
Кожен ресторан пишається своїми кухарями-професіоналами та обслуговуючим персоналом, як найбільшим скарбом!
Студенти мали можливіть поспілкуватися з фахівцями ресторанного бізнесу, особливий інтерес викликали випускники коледжу, які працюють в цих закладах.
...
Читати далі »