10.04.2014 року Циклова комісія технологічних дисциплін зі студентами технологічного відділення представили усний журнал «Кулінар» у стінах гуртожитку технікуму для його мешканців.
Усний журнал «Кулінар» складався з 5 сторінок. Про кожну з них розповідали та демонстрували свої практичні прийоми студенти. Були озвучені такі теми:
- «Чекаємо на гостей» (демонстрація прийомів попереднього сервірування столу);
- «Складання серветок»( демонстрація способів складання серветок різними способами);
- «Солодкий акцент» (презентація, технологія приготування та дегустація десерту «Райська насолода»)
- «Просто смачно і красиво» (презентація та дегустація виробів з цукрового тіста);
- «Новітні технології оздоблення кондитерських виробів» виступ студента Ложечника Олександра.
В ході заходу відбулося нагородження студентів подяками за активну участь у заходах тижня «Фахівців ресторанного сервісу».
Циклова комісія технологічних дисциплін
|