14.10.2014 у приміщенні гуртожитку Полтавського кооперативного технікуму студенти та викладачі циклової комісії технологічних дисциплін провели захід – Усний журнал «Кулінарні традиції для починаючих», який складався з розділів:
- «Чекаємо на гостей» демонстрація правил сервування святкового столу (майстер виробничого навчання Халус А.В.);
- «Складання серветок» - демонстрація складання паперових серветок різними способами (студенти гр. ВХП – 42 Прокопенко Н., Смірнова О.);
- «Солодкий акцент» - демонстрація багатошарового желе та ознайомлення з технологією його приготування (студенти гр. ВХП – 42 Курило В., Кузьменко В.)
- « Просто смачно і красиво» - демонстрація приготування виробів з цукрового тіста та різних способів його формування (студент групи КК-12 Киричок О.);
Студенти з цікавістю слухали, записували рецепти страв, складали серветки.
Сподіваємось, що наші поради завжди будуть в нагоді.
Циклова комісія технологічних дисциплін.
|