17.10.2014 р. було проведене відкрите практичне заняття з дисципліни «Санітарія та гігієна» по темі «Санітарно – гігієнічна оцінка якості харчових продуктів» у групі РО – 21.
Метод проведення: практичне заняття з елементами виробничих ситуацій. Дидактична мета заняття: закріплення теоретичних знань та відпрацювання навичок проведення санітарно-гігієнічної оцінки якості харчових продуктів.
В нашій країні значна увага приділяється в дошкільних та шкільних закладах. Харчові продукти, які надходять у ці заклади повинні бути дуже якісними.
Для проведення санітарно-гігієнічної оцінки були використані продукти , які надходять до їдальні школи № 3.
Студенти органолептичним методом аналізували якість м’яса, риби, яєць, вершкового масла, сиру твердого, крупи гречаної, картоплі, ковбаси вареної, крупи пшеничної.
Відмінні знання з дисципліни показали студенти Калініченко Анастасія, Шило Ірина, Скриннікова Євгенія .
Студенти зробили висновок, що всі продукти, які піддавалися санітарно-гігієнічній оцінці мають відповідні супровідні документи, відповідають технологічним нормам та мають високі органолептичні показники.
|