|
|
Циклова комісія харчових технологій та готельно-ресторанної справи
|
|
|
|
|
|
 |
|
Голова циклової комісії
Северин Ольга Василівна, викладач вищої категорії, викладач-методист.
Освіта - Полтавський кооперативний інститут
Педагогічний факультет Московського кооперативного інституту
Працює у коледжі з 1982 року.
Викладає дисципліни:
- "Устаткування";
- "Устаткування торгово-технологічного обладнання";
- "Гігієна і санітарія";
- "Мікобіологія та фізіологія";
- "Естетика у закладах ресторанного господарства"
|
|
|
|
|
|
 |
|
Гордієнко Людмила Вікторівна, викладач вищої категорії, викладач-методист.
Освіта - Полтавський кооперативний інститут
Педагогічний факультет Московского кооперативного інституту
Працює у коледжі з 1980 року.
Викладає дисципліни:
- " Технологія виробництвакулінарної продукції"
- "Технологія приготування закусок, страв, напоїв з основами товарознавства"
- "Технологія приготування їжі"
- "Предмет спецпідготовки"
|
|
|
|
|
|
 |
|
Хмелик Галина Іванівна, майстер виробничого навчання І категорії, викладач-методист; майстер-кондитер.
Освіта - Полтавський кооперативний інститут
Педагогічний факультет Московського кооперативного інституту
Працює у коледжіз 1982 року.
Викладає дисципліни:
- "Виробниче навчання"
- "Виробнича практика"
- Технологічна практика"
|
|
|
|
|
|
 |
|
Абдула Валентина Миколаївна, майстер виробничого навчання І категорії, викладачвищої категорії, майстер-кондитер.
Освіта - Черкаський кооперативний технікум
Працює у коледжі з 1979 року.
Викладає дисципліни:
- "Виробниче навчання"
- "Виробнича практика"
- Технологічна практика"
|
|
|
|
|
|
 |
|
Огуй Світлана Володимирівна, викладач вищої категорії, викладач-методист
Освіта - Київський торгівельно-економічний інститут
Полтавський Державний педагогічний університет
Працює в технікумі з 2003 року.
Викладає дисципліни:
- "Управління якістю продукції та послуг"
- "Будівлі і обладнання готелів"
- "Стандартизація в готелях"
- "Технічне креслення"
- "Курсове проектування,організація виробництва в закладах ресторанного господарства"
- "Барна справа"
- "Фізіологія харчування"
E-mail: svetlana.oguj@gmail.com
|
|
|
|
|
|
 |
|
Коноплюк Лариса Миколаївна, викладач вищої категорії
Освіта - Полтавський кооперативний інститут
Полтавський національний технічний університет ім. Ю.Кондратюка
Працює у коледжі з 2005 року
Викладає дисципліни:
- "Організація обслуговування”;
- "Спеціальні форми обслуговування”;
- "Навчальна практика;
- "Виробнича практика"
- "Організація виробництва у закладах ресторанного господарства"
- "Особливості зарубіжного сервісу,організація та технологія обслуговування в готелях"
- "Курсова робота з дісципліни "Організація обслуговування"
|
|
|
|
|
|

|
|
Плюйко Катерина Савівна, педагог ІІ категорії
Освіта - Харківський інститут громадського харчування
Завідувачка лабораторією "Кухня-лабораторія"
|
|