Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 06:41

Головна » 2015 » Березень » 4 » «Брейн - ринг»
15:01
«Брейн - ринг»

24 лютого 2015 року,  в розрізі тижня комерсанта, викладачами циклової комісії комерційних дисциплін Нілоговою Л.А. та Нещадим Л.В.було проведено «Брейн - ринг», в якому приймали участь студенти ІІ та ІІІ курсів спеціальності «Товарознавство та комерційна діяльність» спеціалізація «Товарознавство в митній справі».

Кожну команду представляли шість студентів  - по три з ІІ і ІІІ курсів. «Брейн-ринг» складався з п’яти конкурсів, кожен з яких оцінювався незалежним журі. Команди мали можливість креативно себе представити вже у першому конкурсі, який мав назву «Відрекомендуйся». Саме в цьому конкурсі глядачі та журі познайомились з учасниками  команд:  «Майбутні підприємці» (студенти груп ТМ-21 та ТМ-31), «Хабарники» (студенти груп ТМ-22 та ТМ-32), «Комерсанти» (студенти груп ТМ-23 та ТМ-33) та «Оптиміст» (студенти груп ТМ-24 та ТМ-34). Другий конкурс «Розминка» дав можливість командам показати не лише знання, а і кмітливість та швидкість. Відгадуючи загадки та вирішуючи ситуаційні завдання, бали отримувала  та команда, яка не лише знала правильну відповідь, а і швидше за всіх могла її надати, сигналізуючи спеціальним прапорцем. Цікавинкою другого конкурсу стало відеозавдання, в якому студентам було запропоновано відгадати звичні для нас продовольчі товари  при багатократному збільшенні їх на потужному мікроскопі.

В третьому конкурсі учасники команд мали змогу продемонструвати свої знання з десяти фахових дисциплін, отримуючи по одному балу за кожну правильну відповідь. Четвертий конкурс «Чорна скриня» став справжньою несподіванкою для учасників. Команди  мали вгадати що саме знаходиться в чорній скрині за допомогою трьох підказок ведучих. При  цьому,  максимальну кількість балів команда могла отримати лише за умови, коли всі три відповіді були вірними, тобто співпадали. Останнім у змаганні був Конкурс капітанів, який не залишив байдужим жодного глядача. В конкурсі брали участь капітани команди, які повинні були за дві хвилини пояснити значення п’ятнадцяти термінів з різних дисциплін, не називаючи їх. Безперечно, цей конкурс став найемоційнішим як для учасників, так і для вболівальників. Переможцем цього конкурсу стала команда, яка отримала найбільшу кількість балів, тобто вгадала найбільшу кількість слів. За підсумком проведення всіх конкурсів переможцем стала команда «Майбутній підприємець», друге місце посіла команда «Оптиміст», третє місце поділили між собою команди «Хабарники» та «Комерсанти». Але ніхто з учасників не відчув себе переможеним, адже всі команди отримали призи та безліч нових вражень і позитивних емоцій. Не менш цікавим «Брейн-ринг» став і для глядачів, серед яких були не лише студенти та викладачі технікуму, а і учні дев’ятих  класів школи-гімназіїї  №14 м. Полтави, яких зацікавила не лише спеціальність «Товарознавство та комерційна діяльність», а і активне студентське життя в технікумі.

Щиро бажаємо переможцям і  учасникам «Брейн-рингу» нових злетів та перемог, успіхів у навчанні та творчого потенціалу для активної участі у нових конкурсах та заходах.

Переглядів: 746 | Додав: olga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz