Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 07:25

Головна » 2010 » Березень » 15 » День відкритих дверей
12:07
День відкритих дверей


30 січня 2010 року в Полтавському кооперативному технікумі відбувся День відкритих дверей. До цього свята готувався весь педагогічний колектив та студенти технікуму. Вони провели профорієнтаційну роботу в школах, професійно-технічних училищах міста та області, підготували та розповсюдили рекламні проспекти про діяльність навчального закладу і підготували багато приємних сюрпризів для своїх гостей. Полтавський кооперативний технікум вже більше 50 років готує фахівців, котрі успішно працюють на різних посадах у системі споживчої кооперації, комерційних структурах і державних організаціях.
Актовий зал технікуму був переповнений абітурієнтами та їх батьками, які прийшли з різних куточків Полтавської області та міста. Перед присутніми виступила голова обкому профспілки працівників споживчого кооперації, випускниця технікуму Мірошнікова З.А., директор технікуму В.А Іноземцев, перший заступник директора технікуму - Лобань О.Є., які привітали абітурієнтів та їх батьків, зупинилися на перевагах навчання саме в Полтавському кооперативному технікумі, ознайомили докладно з спеціальностями, правилами прийому абітурієнтів у 2010 році, відповіли на численні запитання. Прийшли на свято і випускники технікуму, які з вдячністю згадували роки навчання в ньому. Перед схвильованими батьками та абітурієнтами виступала випускниця товарознавчо-правового відділення Рубан Таміла, нині юрист консультант Полтавської облспоживспілки, яка розповіла про незабутні роки проведені в стінах Полтавського кооперативного технікуму.
Чільне місце на святі займали сервіровані святкові столи, виставка прикладного мистецтва, дослідницькі роботи студентів, методичні роботи викладачів. Художньо оформлені стенди і плакати доповнювали розповіді викладачів і студентів.
Майбутні абітурієнти та їх батьки зачерпнули наснаги від пісні, танцю, щирого українського гумору під час перегляду концерту, який підготували студенти технікуму, члени гуртків художньої самодіяльності.
Приємним сюрпризом для гостей була пізнавальна екскурсія по технікуму. Абітурієнти ознайомились з комп'ютерними кабінетами, навчальною комп'ютеризованою бухгалтерією, навчальними магазинами, оснащеними сучасним торговельним обладнанням, кухнею-лабораторією, бібліотекою, електронним читальним залом, спортивними залами. Абітурієнти переконались, що в технікумі створені всі умови для успішного навчання, щоб здобути кваліфікацію юриста, товарознавця, бухгалтера, фінансиста, оцінювача-експерта, технолога громадського харчування, товарознавця комерсанта, організатора обслуговування, кухаря-кондитера, а також для цікавого проведення дозвілля молоді.




Переглядів: 1814 | Додав: olga | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz