Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 13:07

Головна » 2012 » Листопад » 14 » Ерудити технікуму грали в «Брейн-ринг»
13:33
Ерудити технікуму грали в «Брейн-ринг»
    7 листопада 2012 року виконавчий комітет Полтавської міської ради з ініціативи Студентської ради міста та за підтримки ГО «Наш Дім – Полтава», управління у справах сім’ї, молоді та спорту, Ліги українських клубів інтелектуальних ігор (ЛУК) та Полтавського обласного клубу інтелектуальної творчості «Що?Де?Коли?» провели турнір з інтелектуальної гри «Брейн-ринг» серед серед команд вищих навчальних закладів міста. Захід  відбувся у fashion club «Подіум».
    Викладачами Полтавського кооперативного технікуму Нестеренко Р.В. і Нестеренко О.М. була організована і підготовлена команда "Червоні вітрила” із числа студентів технікуму, яка взяла участь у цьому турнірі. До неї увійшли: Хазієв Артем – капітан команди (група ВХП-31), Гуржій Максим, Іванюта Станіслав (група ВХП-11), Баль Олександр, Желізняк Роман  і Цукан Катерина (група Б-31).
     У запеклому інтелектуальному протистоянні боролися за звання найрозумнішої 15 команд з вищих навчальних закладів міста, а саме: з Української медичної стоматологічної академії, аграрного коледжу управління і права,  Полтавського інституту бізнесу, медичного коледжу, Полтавського університету економіки і торгівлі, інституту економіки і менеджменту «Світоч», нафтового геологорозвідувального технікуму, Полтавського національного технічного університету, Полтавського національного педагогічного університету, Полтавської державної аграрної академії, кооперативного технікуму, Полтавського юридичного інституту та ін. Турнір складався з відбіркових турів першого та другого кіл – гри на виліт, боїв за півфінал та фінал.
     Підтримала гравців та вболівала за найкращих і начальник управління у справах сім'ї, дітей, молоді та спорту Олена Ромас. Вона привітала гравців і вболівальників та побажала успіхів, вдалої гри, а найрозумнішим – перемоги. Зі словами підтримки до присутніх звернувся і студентський мер Полтави Дмитро Каплун.
    За підсумками роботи експертного журі та за підрахунками балів, кубок за перше місце отримала команда медичної академії, друге місце посіла команда педагогічного університету, третє – виборола команда аграрної академії. Усі переможці отримали грамоти і подарунки.
      Найактивнішою ж стала команда гравців та вболівальників технічного університету, якій вручили солодкий приз.

Нестеренко О.М.






Переглядів: 722 | Додав: olga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz