Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 11:16

Головна » 2016 » Квітень » 14 » How many languages you know, so many times you are a man
21:17
How many languages you know, so many times you are a man

Чи в достатній мірі Ви володієте іноземною мовою, щоб зрозуміти вислів: "How many languages you know, so many times you are a man"?

А чи зможете Ви набрати на комп'ютері цей вислів за 20-25 секунд?

«How many languages you know, so many times you are a man» - «Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина».

Tак звучить народне прислів'я, яке дуже вдало підкреслює, що людина, яка володіє мовами  - різнобічно розвинута особистість, володіє кращими здібностями до вивчення нового, більш вільна та впевнена у спілкуванні з людьми. Існує і інший відомий вислів про інформаційні технології в сучасному світі: «Хто володіє інформацією - той володіє світом». Саме ці вислови були основою при проведенні заходів викладачами інформатики та комп'ютерної на протязі Тижня інформатики та комп'ютерної техніки.

       Викладачі циклової Медяник Л.В. та Ілюха В.А. запросили студентів прийняти участь у тренінгу «Ознайомлення з сучасними Інтернет-ресурсами для самостійного вивчення іноземних мов». Знання іноземних мов - це беззаперечна перевага для престижної роботи, навчання, пізнавальних подорожей, цікавих знайомств. Але що робити, якщо отримання знань недостатньо, а на відвідування курсів не вистачає часу або коштів? Вивчати мову online! Людмила Володимирівна ознайомила із сайтами, які містять методичні поради, online-уроки, граматичні, фонетичні та лексичні вправи, тести, тексти для аудіювання. А Віталій Анатолійович допоміг присутнім здійснити захоплюючу подорож у світ англійської мови за допомогою інформаційних технологій.

         

      Наступного дня студенти бухгалтерського та товарознавчо-правового відділення відвідали засідання гуртка комп’ютерних знань та професійних навиків «Знавці клавіатури», яким керує викладач циклової комісії Вишегородська О.Б. Сучасний світ вимагає бути з комп’ютером на ти. Працюючи з ним, необхідно знати не тільки офісні програми, наприклад Word, але потрібно освоїти швидкий друк на клавіатурі. При роботі в Інтернет не обійтися без початкових відомостей і про англійську клавіатуру. Спілкування в чатах, користування поштою немислимо без правильного та швидкого набору листів. Сліпий десятипальцевий метод набору на комп’ютері дозволить навчитися у себе вдома з високою швидкістю і не дивлячись на клавіатуру набирати тексти будь-якої складності.

      "Витративши трохи часу один раз, Ви не втратите навички сліпого друку до кінця життя" -  саме такими словами почала свій виступ Хрістова Юлія Олександрівна - гість засідання гуртка - адміністратор приймальної зали "Жовта газета". Для заохочення студентів до здобуття навиків швидкого набору тексту на клавіатурі, не дивлячись на неї, Юлія власноруч продемонструвала свої вміння в цій справі. В абсолютній тиші аудиторії були чутні лише стукіт клавіш клавіатури, а на спроектованому екрані присутні спостерігали швидке народження слів з-під її умілих рук. І звичайно не залишило нікого байдужими саме заняття гуртка, яке пройшло у вигляді змагання двух команд "Хакери" та "Гігабайт". Цікаві завдання, змістовні розповіді, а головне, дух боротьби запам'яталися всім учасникам.

           По закінченню проведених заходів, залишаючи аудиторії студенти були переконані, що знання іноземних мов, уміння професійно працювати на комп'ютері – це ключ до успіху в сучасному світі, де спілкування іноземними мовами та обробка величезних обсягів інформації набуває все більшого значення.

Переглядів: 2949 | Додав: olga | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz