Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Вересень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 11:52

Головна » 2020 » Вересень » 22 » Набір на робітничі професії продовжено до 01 листопада
11:56
Набір на робітничі професії продовжено до 01 листопада

Запрошуємо на навчання на робітничі професії!

Кухар-Кондитер - це фахівець з приготування їжі та кондитерських виробів. Професія кухаря-кондитера багатогранна і потребує не лише знання технології приготування страв та десертів, але й естетичного смаку та основ здорового харчування.

Майстер ресторанного обслуговування - фахівець, обізнаний з усіма видами обслуговування у сфері ресторанного господарства. Він бере участь у створенні рекламних продуктів (ескізів) під час оформлення банкетного залу; здійснює попереднє сервірування столів; зустрічає клієнтів та надає вичерпну інформацію щодо інгредієнтів, способу приготування та куштування страв, напоїв, десертів тощо; стежить за своєчасним приготуванням страв і керує процесом послідовності їх куштування; складає меню для фуршетів, бенкетів; керує допоміжним персоналом, змінними бригадами (офіціантами, барменами тощо).

Переглядів: 228 | Додав: olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz