Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 08:19

Головна » 2015 » Травень » 28 » Науково-практична конференція: «Шляхи вдосконалення ефективності банківських операцій з пластиковими картками на сучасному етапі розвитку»
09:54
Науково-практична конференція: «Шляхи вдосконалення ефективності банківських операцій з пластиковими картками на сучасному етапі розвитку»


Для життя людині потрібні повітря, їжа, одяг і кредитна картка.
(Відомий американський вислів)

          19.05.2015 р. Керівником  та членами гуртка «Банківські операції» підготовлена та проведена студентська науково – практична конференція на тему: «Шляхи вдосконалення ефективності банківських операцій з пластиковими картками на сучасному етапі розвитку банківської системи України».
         Метою її проведення було ознайомити слухачів з роллю платіжних карток в економічному розвитку країни, дослідити та проаналізувати загальні характеристики розвитку платіжних карток, розглянути різновиди пластикових карток та особливості роботи з ними у сучасній економіці а також дослідити проблеми та перспективи ринку платіжних карток в економічному розвитку України.
       Відкриваючи конференцію, керівник гуртка «Банківські операції» Кіяшко Світлана Григорівна у вступному слові аргументувала актуальність даної теми яка полягає у тому, що на сьогодні майже кожен громадянин, який займає певну посаду має свій рахунок, який супроводжується платіжною карткою, що є зручним засобом розрахунків та зберігання грошей.
        До участі в конференції були запрошені Щербак Сергій Михайлович (заступник директора, керівник роздрібного бізнесу відділення «Центральний офіс»  ПАТ КБ «Приватбанк») та Щербак Оксана Іванівна (бізнес школи «ЮніорБанк»). За допомогою слайдів тематичних презентацій члени гуртка «Банківські операції» змістовно розповіли про історію, види пластикових карток, їх сутність та роль в платіжному обороті держави, організацію розрахунків із застосуванням пластикових карток та проблеми і перспективи їх використання банками. Повідомлення гостей конференції викликали жвавий інтерес серед студентів, про що свідчила кількість запитань до доповідачів.

            Викладач Кіяшко Світлана Григорівна у заключному слові підвела підсумок обговорених питань.

 

Переглядів: 636 | Додав: olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz