Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 23.04.2024, 21:40

Головна » 2013 » Вересень » 16 » Перше знайомство з бухгалтерським обліком
13:47
Перше знайомство з бухгалтерським обліком
Ось і прийшла золота та багата на подарунки осінь, а отже - час сідати за парти. Не є винятком і наш технікум. Щойно, 1 вересня відбулася посвята в студенти першого курсу  гр. Б-22, і вже 2 вересня – вони, разом з перевідною групою Б-21 приступили до навчання. А почалося здобуття професійних знань з навчальної практики «Вступ до фаху». Метою даної практики є пробудити в майбутніх бухгалтерах любов до обраної професії, дати зрозуміти до чого треба прагнути та яких вершин можна досягти. З цією метою протягом тижня майбутні бухгалтери відвідали:
·        бухгалтерію Полтавського кооперативного технікуму, де головний бухгалтер Пашко Інна Володимирівна розповіла їм про обов’язки кожного з працівників бухгалтерії;
·        Полтавську обласну спілку споживчих товариств, де головний бухгалтер Ухань Микола Федорович описав багато переваг обраного фаху і зауважив, що бухгалтер – друга людина на підприємстві після керівника, наголосив на перевагах використання ПК у веденні обліку, відповідав на питання майбутніх фахівців.
·        Державну податкову інспекцію, де працівники провели екскурсію по Центру обслуговування платників податків. Студенти дізналися, де можна здати звітність, отримати електронні ключі, відновити втрачений ідентифікаційний код, отримати консультацію спеціалістів з питань оподаткування. Працівники ДПІ розповіли про сутність податків взагалі та про останні зміни в Податковому кодексі. Із задоволенням відповідали на питання студентів.
·         Обласну бібліотеку ім. Котляревського (http://library.pl.ua/news/news_archiev/item/767/), де довідались у якому відділі можна знайти фахову літературу та періодичні видання, а також про можливість  проявити себе як художники чи літератори, вивчити ще одну мову, знайти інформацію про догляд за квітами чи тваринами, ознайомитись з новинами рідного краю, адже бухгалтер має бути всебічно розвиненою особистістю.
          Крім того, для  згуртування груп та для заряду позитивними емоціями було проведено цікаві екскурсії до Ботанічного саду Полтавського національного педагогічного університету ім. В. Г. Короленка та Полтавського обласного еколого-натуралістичного центру Полтавської обласної ради.
    Вся циклова комісія облікових дисциплін вітає групи Б-21 та Б-22 з успішним початком подорожі у країну Бухгалтерського обліку і бажає щоб подальше навчання було для вас настільки ж легким та цікавим. 





З повагою циклова комісія облікових дисциплін

Переглядів: 757 | Додав: olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz