Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 00:53

Головна » 2012 » Жовтень » 19 » Студентське самоврядування технікуму на виборах голови Студентської ради Полтави
16:21
Студентське самоврядування технікуму на виборах голови Студентської ради Полтави
      11 жовтня 2012 р. на базі Полтавського технікуму харчових технологій відбулися вибори голови Студентської ради міста Полтави, на яких була присутня начальник управління у справах сім’ї, дітей, молоді та спорту Полтавського міськвиконкому Олена Ромас.  Студентського мера, як людину, яка представлятиме і захищатиме їх інтереси, обирали 305 присутніх на звітно-виборчій конференції делегатів-студентів із 345 заявлених  (по 15 делегатів з кожного вищого навчального закладу міста).
    Претендентами на посаду стали: Дмитро Каплун – студент Вищого державного навчального закладу України «УМСА» та Любов Шах – студентка Аграрного коледжу управління і права Полтавської державної аграрної академії. Також на звітно-виборчій конференції нинішній голова Ігор Рева прозвітував про роботу Студентської ради міста, розповів про реалізовані проекти та про недоліки в роботі Студентської ради.
     Головна інтрига полягала у тому, що між собою змагалися хлопець і дівчина. Кандидати на крісло голови Студентської ради Полтави представили свої програми і поспілкувалися із залом. Потім відбулося безпосередньо саме голосування, результати якого оприлюднила лічильна комісія.
    Новим студентським мером став Дмитро Каплун. За нього віддали свої голоси 147 делегатів. Предвиборна програма Д.Каплуна базувалася на таких основних положеннях: створення телемостів з вишами Європи та Америки, проведення чемпіонатів з нетрадиційних видів спорту, створення дисконтної системи знижок для студентів у розважальних закладах міста і створення сайту   Студентської ради. Любов Шах, студентку Аграрного коледжу управління і права та суперницю  Д.Каплуна у боротьбі за посаду, підтримали 135 студентів. Вона пропонувала сприяти у працевлаштуванні випускників, знайти більше за розмірами приміщення для засідань Студентської ради, створити сайт Студентської ради та облаштувати у місті майданчики для велосипедистів. 14 делегатів від полтавських вишів не повірили у жодного кандидата.
    Доки тривав процес підрахунку голосів, присутніх на виборах розважали концертом. З особливою гордістю можна відзначити, що представникам студентського самоврядування Полтавського кооперативного технікуму було доручено підготувати концертну програму. Із цим завданням наші студенти гідно впоралися. Бурхливими оплесками супроводжували глядачі виконання Марчишиною Анжелікою (група ПР-11)  пісні «Зозуля» та Назаровою Олександрою (група ТМ-23)  пісні «Червоний мак». Окрім цього О.Назарова виступила співведучою даного концерту.

Нестеренко О.М.,
голова Координаційної ради
студентського самоврядування







Переглядів: 691 | Додав: olga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz