Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 09.05.2024, 02:08

Головна » 2010 » Травень » 9 » Свято весни та краси
19:16
Свято весни та краси
Свято
весни та краси
           Напередодні жіночого свята у технікумі відбувся конкурс молодості, вроди і весни „Міс чарівна весна – 2010”. Простора актова зала ледве вмістила всіх бажаючих. Повболівати за конкурсанток прийшли студенти, викладачі, численні гості. І ось на святково прикрашеній сцені ведучі Георгієв Ангел та Яровіков Олексій, привітавши всіх присутніх, розповіли про умови конкурсних завдань, у яких беруть участь шість претенденток на корону найкращої; оголосили склад журі на чолі з директором технікуму Іноземцевим В.А., який привітавши жінок-кооператорів, студенток з першим святом весни, побажав конкурсанткам гучних перемог. Від так ведучі запрошують на подіум учасниць конкурсу. Знайомтеся: Тесленко Катя (група Ф-31), Руденко Яна (група Б-31), Захлистун Женя (група Б-31), Сліпощон Ірина (група Ф-33), Непийко Олександра (група ТМ-31), Увіна Олена (група Б-31). Кожна з конкурсанток повстала перед глядачами в образі „дівчини-весни” – юна, чарівна, усміхнена, граціозна.
      Конкурсантки змагалися в кількох конкурсних програмах – візитна картка „Дівчина – весна”, „Світ моїх захоплень”, „Я – юна леді”. 
       Слід зазначити також, що в перервах між конкурсами усі присутні насолоджувалися виступами учасників художньої самодіяльності технікуму.
        Компетентному журі у складі: Іноземцева Віктора Анатолійовича, директора технікуму; Долженко Світлани Анатоліївни - лауреата всеукраїнських конкурсів і фестивалів режисерів естрадно-масових видовищ; Манжури Олександра Васильовича – заступника директора з виробничого навчання; Боровського Юрія Романовича – заступника директора з адміністративно-господарської роботи; Буйвалова Андрія Григоровича – головного технічного спеціаліста з експлуатації адміністративних та житлових споруд не просто було визначити переможців. Бо своєю артистичністю, елегантністю, витонченістю усі конкурсантки справляли найкраще враження, інтригуючи і членів журі, і численних уболівальників.
        Та попри бурхливі емоції і велику відповідальність, журі з честю впоралося зі своїм завданням. Було визначено переможців у всіх номінаціях: „Міс екстравагантність” стала Захлистун Женя, група Б-31; „Міс романтичність” – Руденко Яна, група Б-31; „Міс глядацьких симпатій” – Тесленко Катя, група Ф-31; „Міс таємничість” – Непийко Олександра, група ТМ-31; Перша Віце-міс – Увіна Олена, група Б-31; а почесне звання Міс "Чарівна весна 2010” виборола Сліпощон Ірина, група Ф-33. Тож саме їй – найвродливішій, найерудованішій студентській красуні Віктор Анатолійович передав корону. Зала порожніла і, мабуть у багатьох, хто того дня її залишав, спливала думка, що нація, яка народжує таких гарних талановитих і мудрих дітей, заслуговує доброї долі і щасливого майбутнього.



Переглядів: 1098 | Додав: olga | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz