Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 06:31

Головна » 2018 » Квітень » 21 » Тиждень циклової комісії загальноосвітніх дисциплін
09:28
Тиждень циклової комісії загальноосвітніх дисциплін

     10 квітня 2018 року у Полтавському кооперативному коледжі розпочався тиждень циклової комісії загальноосвітніх дисциплін. Вже стало доброю традицією приурочувати цей тиждень до проведення Великодніх свят, тож цей рік теж не став винятком. Відкриття тижня ознаменувалося проведенням II Благодійної виставки – продажу «Писанка – символ життя», де всі бажаючі викладачі та студенти мали змогу придбати великодні писанки, паски і поділитися теплом своїх сердець, вкинувши за це символічну плату до скриньки. Кошти, виручені протягом виставки, підуть на благодійну допомогу для вихованців інтернатів міста.

Цього ж дня у ауд.224 відбулася конференція на тему: «Вплив духовних цінностей на становлення сучасної молоді», де прозвучали цікаві роздуми про основи духовності, умови її формування у молодого покоління, було наведено результати соціологічного опитування молодих людей про те, як вони розуміють це поняття. Тема ця на сьогодні не втрачає своєї актуальності, тож студенти нашого коледжу та запрошені гості з Полтавського національного педагогічного університету ім. В.Г.Короленка поділилися своїм розумінням цієї проблеми, розповіли про традиції виховання в жіночих навчальних закладах міста кінця XIX століття, охарактеризували основні аспекти духовності. Присутні були активно залучені до обговорення виступів. Конференція пройшла змістовно, додала нових тем для роздумів молоді та старшому поколінню.

В середу, 11 квітня 2018 року, 0 13.00 в ауд.217 було проведено відкрите засідання  поетичного гуртка «Юний філолог» ( керівник – Дорошенко Юлія Олександрівна) на тему: «Поетичними рядками про головне», де всі присутні мали змогу насолодитися звучанням авторських поезій студентів першого та другого курсів, майстерним виконанням відомих україномовних пісень. Учасники гуртка Пашко Карина, Бурсова Анастасія, Кузьменко Людмила поділилися роздумами про поезію, швидкоплинний час, Деркач Анастасія, Мошенець Анастасія, Каськова Валерія прочитали прекрасні рядки про кохання. Рядки про найріднішу людину на Землі – маму звучали у виконанні студентки Мись Богдани та керівника гуртка Дорошенко Юлії Олександрівни. Все починається з любові до рідної землі, тому в цей день звучало багато поезій про Україну ( «Моя Багачка», «Коханій Україні», «Моєму місту»). Не оминули своєю увагою учасники гуртка і болючих тем сьогодення. Нікого не залишила байдужим щемлива до сліз авторська поезія Тетяни Андрішко, яка дійсно написана серцем і сповнена переживаннями за долю тих, хто зараз щохвилини дарує нам мирне небо. Поезію сучасних поетів про війну продекламували студентки Дімітрова Ілона, Білера Світлана. Атмосферу святковості та повного занурення в поезію створювали також відомі україномовні пісні у виконанні студентки групи ПТБ-11 Кожушної Маргарити. Висловлюємо щиру подяку всім студентам, які беруть активну участь у заходах, присвячених проведенню тижня загальноосвітніх дисциплін, надихають нас, викладачів, на нові творчі та інтелектуальні звершення.

 

Переглядів: 462 | Додав: olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz