Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 01:28

Головна » 2011 » Грудень » 18 » Тиждень фінансиста
01:55
Тиждень фінансиста
     Традиційно на початку зими у технікумі проходить тиждень спеціальності «Фінанси і кредит». Заходи, що проводяться в межах тижня спеціальності, насамперед сприяють поглибленню знань студентів, розвивають інтерес до вивчення дисциплін, спонукають їх до ґрунтовнішого засвоєння знань і свідомого їх застосування при оволодінні навчальними дисциплінами. Розпочався тиждень з конкурсу стінних газет професійної спрямованості та конкурсу на кращу «Оду фінансисту», у яких прийняли участь студенти груп Ф-21, Ф-22, Ф-23, Ф-31, Ф-32. Також була організована виставка рефератів і творчих робіт студентів під девізом «Світ моїх захоплень».
     Цього ж дня проводилося "Інтелектуальне лото" для студентів на кращі знання з фінансово-економічних дисциплін.



     Цікаво і весело пройшов конкурс-презентація груп студентів-фінансистів. Цей захід мав назву «Фінансисти – ти і я – разом ми одна сім’я». У своїх
виступах студенти показали, що вони розумні і талановиті, вміють вчитися, відпочивати, люблять займатися спортом. Викладачі циклової комісії фінансово-економічних дисциплін завжди разом зі своїми студентами. Всім запам’ятався виступ голови циклової комісії фінансово-економічних дисциплін Алімової Лариси Олексіївни .
      В рамках тижня спеціальності проведена зустріч студентів і викладачів технікуму з практичними працівниками фінансово-економічних установ, ДПІ м. Полтави, а також зі студентами-випускниками технікуму, які працюють за фахом. Гості розповіли студентам, де вони можуть застосувати свої знання та вміння після закінчення технікуму. Колишня наша випускниця – головний бухгалтер Великобагачанського РСТ Проценко Альона Григорівна поділилися зі студентами своїми спогадами про навчання у технікумі та розповіла про свою професійну діяльність. 
Під керівництвом викладачів інформаційних дисциплін студенти І-го курсу групи Ф-11 підготували і провели студентський лекторій «Її величність, операційна система!».
Традиційним є проведення конкурсу «Кращий за професією» серед студентів-фінансистів ІІІ-го курсу. У конкурсі прийняли участь команди «Майбутні олігархи» (група Ф-31) та «Максимум» (група Ф-32).
Конкурсна програма складалася з таких етапів:
-  привітання;
-  розминка; 
-  конкурс капітанів;
- «Веселі ребуси»;
- домашнє завдання – «Один день з життя фінансового працівника».
Студенти були артистичні, дотепні, кумедні, веселі, показали свої знання і творчі здібності.  З невеликою перевагою перемогу здобула команда «Майбутні олігархи» (група Ф-31). Такі заходи хоч і змушують студентів більше попрацювати, але ця командна праця в подальшому приносить їм задоволення і гарні спогади про студентське життя
В рамках тижня спеціальності були проведені предметні олімпіади з фахових дисциплін.
Проведення тижнів спеціальності дає змогу яскраво реалізувати всі основні функції навчання: освітню, виховну, розвиваючу. Викладачі циклової комісії фінансово-економічних дисциплін і в подальшому націлюватимуть свою роботу на розвиток наукових та творчих здібностей студентів. 
Переглядів: 1000 | Додав: olga | Рейтинг: 4.5/4
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz