Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 04:56

Головна » 2012 » Жовтень » 18 » Tиждень соціально-економічних та гуманітарних дисциплін
16:49
Tиждень соціально-економічних та гуманітарних дисциплін
     Стало доброю традицією щорічне  проведення в нашому навчальному закладі "Тижнів циклових комісій". В цьому році згідно плану з 08.10 – 15.10 був проведений тиждень соціально-економічних та гуманітарних дисциплін, який розпочався з традиційного змагання ерудитів – "Розумники та розумниці". У кожній групі є студенти з високим творчим потенціалом, щиро закохані в той чи інший предмет гуманітарного циклу.Для них і для всіх бажаючих спробувати свої сили і була проведена ця гра, адже гра може стати одночасно і засобом самооновлення, самовдосконалення, і стимулятором доброго настрою. Метою цього заходу було в ігровій формі закріпити, поглибити знання студентів з історії, географії, культорології та інших дисциплін, перевірити навички логічного мислення та суджень.
   Наше життя починається з матері – найріднішої, найближчої нам людини. Вона – корінь життя, берегиня роду людського. Саме цій тематиці був присвячений ретро – диспут " Хай сяє сонцем в серці слово – мати. Таке незгасне, вічне і святе". Проведений захід не міг залишити байдужим жодного присутнього в аудиторії, так як обрана тема була, є  і буде актуальною в усі часи. На диспуті прозвучали змістовні, зворушливі за стилем, і у той же час, яскраві і доступні виступи. Подібні заходи показують, що вони корисні і потрібні, адже в ході підготовки й проведення налагоджується тісна взаємодія педагогів і студентів. Стало доброю традицією прведення Дня іноземної мови. Це дає  можливість викладачам побачити таланти студентів в позакласній діяльності і допомогти розвивати їхні творчі індивідуальні здібності.
     В цьому році студенти продемонстрували свої здібності на пісенному шоу "Х - фактор”.
     Глядачі могли почути  хіти  різних років як зарубіжних, так і вітчизняних виконавців.Яскравими  були виступи студенток Марчишиної Анжеліки, Мехедько Оксани, Пендус Світлани.
     Студенти продемонстрували не лише знання англійської мови, але й культури, реалізували свої здібності, тому що такий конкурс – це шоу-гра на сцені. Головне те, що студентам цікаво. Вони змагаються і вчаться. І  вчаться, як  не дивно , посміхатись, не комплексувати, бути приязними, вміти радіти успіхам своїх друзів і просто змагатись.
    Молоді люди інколи соромляться милосердя, добродійності, доброзичливості, вважаючи, що то слабкість, яка принижує їх в очах однолітків. Як переконати, що ці якості не принижують людської гідності, а навпаки допомагають людям жити достойно, долати страхи і хвороби, самотність і старість Тому конче необхідно залучати молодь до участі у різних благодійних акціях, спортивних змаганнях, в аматорському мистецтві. Саме з цією метою була проведена благодійна акція " Серце віддаю дітям ", в ході якої відвідали вихованців Полтавської школи-інтернату № 2 імені Н.К. Крупської. Приємно, що студенти з великим розумінням віднеслись до акції і внесли свій вклад у добру справу. Ми віримо, що доти, поки є люди, яким не байдужі долі чужих дітей, ми маємо надію на майбутнє. Бо чужих дітей не буває, а діти це і є наше майбутнє.
    Швидко сплинув час, і тиждень підійшов до кінця. Як завжди підвели  підсумки, відзначили  найактивніших учасників, а попереду нові випробування, нові цікаві заходи. Адже ми передаємо естафету в іншу циклову комісію, де ми впевнені буде не менш цікаво.
Переглядів: 701 | Додав: olga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz