Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 14:37

Головна » 2019 » Квітень » 9 » У Полтавському кооперативному коледжі проведено заняття–конкурс з дисципліни Технологія виробництва кулінарної продукції
09:35
У Полтавському кооперативному коледжі проведено заняття–конкурс з дисципліни Технологія виробництва кулінарної продукції

      6 квітня викладачем Гордієнко Людмилою Вікторівною проведено заняття–конкурс на тему: «Приготування, оформлення та подавання закусок і холодних страв з м’яса, м’ясопродуктів, сільськогосподарської птиці, пернатої дичини, кролика».
Студенти групи ХТ-31, ХТ-32 змагалися у вправності, демонструючи свої професійні знання та навички, презентували страви згідно з сучасними вимогами.
Заняття пройшло цікаво, команди виконували завдання дружньо, творчо, завзято 

 

Переглядів: 392 | Додав: olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz