Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 16:47

Головна » 2017 » Березень » 27 » Участь у ІІІ студентському круглому столі «Держава. Право. Суспільство: сучасні проблеми та тенденції розвитку»
21:58
Участь у ІІІ студентському круглому столі «Держава. Право. Суспільство: сучасні проблеми та тенденції розвитку»

         21 березня 2017 року в Полтавському коледжі нафти і газу Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка відбулося засідання ІІІ студентського круглого столу «Держава. Право. Суспільство: сучасні проблеми та тенденції розвитку». Участь у цьому заході взяли і студенти Полтавського кооперативного коледжу.

       Так, студентка групи ТМ-23 Полянська Надія виступила з доповіддю на тему «Математичні методи в теорії держави і права» (науковий керівник – кандидат педагогічних наук, викладач циклової комісії загальноосвітніх дисциплін Рябуха А.Ю.), а студентка групи ПР-32 Деркач Альона представила доповідь «Правова держава і громадянське суспільство: взаємозв'язок та взаємозалежність» (науковий керівник – викладач юридичних дисциплін Стрілко Д.Л.).

      За підсумками конференції Надія Полянська та Альона Деркач отримали сертифікат учасника, а викладачі Полтавського кооперативного коледжу А. Ю. Рябуха та Д. Л. Стрілко – подяку за наукове керівництво роботою учасника студентського круглого столу.

   Крім того Рябуха А.Ю. отримала подяку за участь в організації проведення ІІІ студентського круглого столу «Держава. Право. Суспільство: сучасні проблеми та тенденції розвитку».

    За підсумками роботи круглого столу всі доповідачі отримали сертифікати учасників. А найближчим часом організатори планують видати збірник матеріалів, до якого увійдуть тези доповідей студентів.

28 березня 2017 року на базі Полтавського кооперативного коледжу відбулася Міжвузівська науково-практична конференція «Моральний контекст виховання сучасної молоді: реалії та перспективи», у якій взяли участь викладачі, магістранти та студенти Полтавського педагогічного університету імені В. Г. Короленка та Полтавського коледжу нафти і газу Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка.

Викладачі кафедри педагогічної майстерності та менеджменту імені І.А.Зязюна Полтавського педагогічного університету імені В. Г. Короленка Н.М. Пивовар, Ю.П. Кращенко, Н.В. Бєляєва залучили до участі магістрантів груп «Управління навчальним закладом» та «Управління проектами».

Учасники конференції мали змогу долучитися до тренінгу «Цінність життя – найвища цінність» (Яремака Н.С. – кандидат педагогічних наук, асистент кафедри культурології та методики викладання культурологічних дисциплін Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка). Робота у малих групах дала можливість учасникам обмінятися думками щодо цінностетворення та заповнити особисті LIFE-листи.

Із студентами, магістрантами та викладачами було проведено міні коуч-сесію «Формування професійної етики фахівців спеціальностей «людина-людина» як складової їх морального виховання» (Н. В. Бєляєва – кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри педагогічної майстерності та менеджменту імені І. А. Зязюна Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка). Такий вид спілкування забезпечив активне включення учасників у взаємодію, сприяв рефлексії власних життєвих та професійних позицій.

Цікавими та важливими для майбутньої професійної діяльності студентів і магістрантів стали доповіді щодо моральної поведінки у професії і соціумі, очікуваних результатів морального виховання у різних вікових групах (А. Ю. Рябуха – кандидат педагогічних наук, викладач Полтавського кооперативного коледжу); моральний/аморальний вплив інтернету та соціальних мереж на підлітків і доросле населення (Мись Богдана – студентка товарознавчо-правового відділення Полтавського кооперативного коледжу).

Захід пройшов на єдиному емоційному диханні, забезпечив обмін досвідом та дав можливість почерпнути важливі складові для професійного вдосконалення.

Переглядів: 491 | Додав: olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz