Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 03:51

Головна » 2017 » Квітень » 11 » Відкрите інтегроване заняття з дисциплін «Технологія приготування їжі» та «Організація обслуговування»
20:17
Відкрите інтегроване заняття з дисциплін «Технологія приготування їжі» та «Організація обслуговування»

    В Полтавському кооперативному коледжі 5 квітня 2017 року в групі ГРС-21 було проведене відкрите інтегроване заняття з дисциплін «Технологія приготування їжі» та «Організація обслуговування», викладачами Гордієнко Л.В. та Коноплюк Л.М. Заняття поєднало лекційний матеріал по темі: «Закуски та холодні страви» та практичне заняття з теми «Відпрацювання техніки обслуговування при подаванні закусок та холодних страв».

    Студенти ознайомилися з асортиментом та характеристикою холодних страв і закусок, правилами оформлення, подачі страв; закріпили теоретичні знання по правилам подавання холодних страв та закусок, відпрацювали прийоми сервування столу та техніку обслуговування гостей при подаванні закусок та холодних страв різними способами.   

 

Переглядів: 482 | Додав: olga | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz